Gillette i CroModa nagrađuju: Imamo dobitnice poklon paketa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.05.2015.

25

Rene Bitorajac (lijevo) i Ivana Mišerić (desno)

Rene Bitorajac (lijevo) i Ivana Mišerić (desno)

Gillette daje mogućnost za još jednu super avanturu jer kupnjom bilo kojeg paketa zamjenskih britvica Gillette u trgovinama Konzuma možete osvojiti jednu od deset igraćih konzola PS4.

Kada se udruže snage super junaka i moć oštrice Gillette rezultat su epska pobjeda i jedinstvena globalna avantura. Fantastični junaci Marvelovih stripova Thor, Kapetan Amerika, Hulk, Crna Udovica i ostali još su se jednom vratili i u hrvatska kina. Svečanu premijeru filma Osvetnici 2: Vladavina Ultrona u Cinestaru u zagrebačkoj Areni pogledali su brojni ljubitelji omiljenih strip junaka među kojima voditelji Ivan Šarić i Ivana Mišerić, glumci Rene Bitorajac i Andrej Dojkić te bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish.
"Veliki sam fan stripova i imam zavidnu kolekciju još iz djetinjstva. Kao i većina dječaka maštao sam o super moćima i spašavanju svijeta, a moram priznati da ponekad još uvijek poželim snagu super heroja. Večeras sam došao usporediti strip i film i vjerujem da me ni filmski junaci neće iznevjeriti", izjavio je voditelj i komičar, Ivan Šarić.

 
"Iako sam odrastao na Alanu Fordu, Taličnom Tomu i Umpah Pahu, niti američka škola stripa mi nije bila strana. Oduvijek sam htio biti senzibilan poput Srebrnog Letača i nabildan poput Thora. Uživam u odabiru glumca za Thora, kao da sam ja ga osobno utjelovio! Izvrstan film za nas devetogodišnjake!", izjavio je prije početka premijere novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish.

Povodom premijere filma Osvetnici 2: Vladavina Ultrona Gillette omogućuje još jednu avanturu. Uz savezništvo super junaka u prilici ste izoštriti pokrete i osjetila te ući u svijet u kojem i sami postajete super junak. Kupnjom bilo kojeg paketa zamjenskih britvica Gillette u trgovinama Konzuma (Gillette Mach 3, Gillette Fusion i Gillette PROGLIDE) možete osvojiti jednu od čak deset igraćih konzola PS4.

Ribafish

Ribafish

Nepobjedivi Gilletteovi brijači najbolje su što muškarac može dobiti. Brijač Gillette Mach3  ujedinjuje naprednu tehnologiju i udobno brijanje, a zahvaljujući mogućnosti zamjene britvica i svojoj pokretnoj glavi, postaje nepobjediv za jednokratne brijače jer jedna njegova britvica je dostatna za do mjesec dana brijanja. Zamjenjive britvice Gillette Mach3 imaju 3 oštrice koje osiguravaju glatkoću brijanja i smanjuju iritacije, čak i kod osjetljive kože. Fleksibilne oštrice automatski se prilagođavaju različitim tipovima kože i razinama pritiska. Sustav zaštite ima 5 mikrokrilaca koja pomažu učiniti brijanje jednako nježnim koliko je precizno. Tu je i lubrikantna trakica koja promjenom boje naznačuje da je vrijeme za zamjenu britvice novom kako bi brijanje ostalo na najvišoj razini.

Gilletteova nagradna igra traje od 30. travnja do 30. lipnja 2015. u periodu prikazivanja filma Osvetnici 2: Vladavina Ultrona u hrvatskim kinima.

Detaljna pravila i objavu dobitnika potražite na: www.mpg.hr.

Gillette nagrađuje čitatelje CroMode!

Ako tražite savršen poklon za njega, ovo je idealna prilika! Pruža vam se mogućnost osvajanja jednog od tri paketa proizvoda Gillette.

Dobitnice: Najbrže su bile Marija Tadić(Zagreb), Željka Rakuljić (Slavonski Brod) i Tamara Pečurica (Umag). Dobitnicama čestitamo, a svima ostalim zahvaljujemo na sudjelovanju! Nagrade stižu poštom.

VIŠE O TEMAMAGillettenagradna igra
Povezano

Remington i CroModa nagrađuju: Imamo pobjednicu!

PRIUŠTI SI PREKRASNU FRIZURU!

Remington i CroModa nagrađuju: Imamo pobjednicu!


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se