GAP Icon Redefined: Za ljubitelje američke klasike

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.09.2012.

1

GAP Icon Redefined

GAP Icon Redefined

Gap novom kolekcijom na inventivan način odražava casual, američki stil kroz suvremene interpretacije kultnih klasika

Nova Gapova jesenska kampanja "Shine" prati kolekciju Icon Redefined, s moderniziranim dizajnom tradicionalnih Gapovih odjevnih predmeta u bogatoj jesenskoj paleti boja.

GAP za jesen/zimu 2012/2013.

GAP za jesen/zimu 2012/2013.

Prepoznatljiv po svojoj inspirativnoj kreativnosti, Gap jesensko-zimskom kolekcijom na inventivan način odražava casual, američki stil kroz suvremene interpretacije kultnih klasika u kojima će kupci zasigurno uživati.

Sve je u traperu

Icon Redefined je kolekcija za žene, muškarce, djecu i bebe i bazirana je isključivo na traperu. Bez obzira na prigodu - jeans je uvijek najbolji izbor. Kolekcija sadrži visokokvalitetan traper s ručno ušivenim detaljima, a pogodna je za najrazličitije stilove i za bilo koje doba dana. Uključuje modele Slim Fit Jean, Straight Fit Jean, Authentic Skinny, Easy, Original, Standard boot i Standard. Nova Gapova kolekcija dostupna je u Arena Centru u Zagrebu.

Osnovan od strane Doris i Donalda Fisher 1969. godine, GAP je imao namjeru olakšati svakom kupcu pronalazak najboljih traperica. Filozofija živi još i danas s predstavljanjem GAP Best Fitting Premium Jeansa.


VIŠE O TEMAMAGapSlim Fit JeanStraight Fit JeanAuthentic SkinnytrapaericeDonald FisherDoris FisherGAP Best Fitting Premium Jeans
Povezano