Galeb u Muzeju suvremene umjetnosti proslavio 65. rođendan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.03.2017.

8

Galeb za proljeće/ljeto 2017.

Galeb za proljeće/ljeto 2017.

Galeb je u Zagrebu obilježio 65. godina postojanja te usput predstavio svoju novu kolekciju - za proljeće/ljeto 2017.

Muzej suvremene umjetnosti sinoć je okupio brojne poklonike Galeb dalmatinske trikotaže, dugovječnog hrvatskog proizvođača, koji je slavio velikih 65. godina na hrvatskoj modnoj sceni! Event je nadmašio sva očekivanja i privukao brojne ljude iz poslovnog svijeta. Prvi put u Zagrebu, Galeb je pripremio spektakularnu večer za pamćenje kako bi proslavio uspješan dugogodišnji rad i pokazao kolekciju za proljeće/ljeto 2017.

Veliki modni event vodila je glumica Doris Pinčić uz ponosnog direktora jedne od rijetkih uspješnih hrvatskih tekstilnih tvrtki – Stjepana Pezu. Bio je to sjajan povod da se na jednom mjestu okupe svi Galebovi dugogodišnji poslovni suradnici, zaposlenici i partneri!

U godini kada Galeb obilježava 65. godina postojanja, vrijednosti koje treba s ponosom istaknuti za jedan od rijetkih hrvatskih brendova su kvaliteta, hrvatski proizvod, tradicija i društvena odgovornost. Osim vrhunskom kvalitetom i dugogodišnjom tradicijom, do svoje su tržišne pozicije društveno odgovorne tvrtke došli izgradnjom odnosa sa kupcima, korisnicima i partnerima te kvalitetom odnosa prema svojim zaposlenicima, okolišu i cjelokupnom društvenom i gospodarskom okruženju.

Za glazbeni dio večeri pobrinula se klapa Fjabula koja je u prostore MSU-a prenijela dio dalmatinske atmosfere, a kolekcije za novu sezonu brendova Galeb, Adriatic, GLB oduševile su uzvanike. Svi okupljeni su uživali u novim modelima brandova koji prate modne trendove, a zadržavaju dobru poznatu udobnost i kvalitetu Galeb odjevnog asortimana.


VIŠE O TEMAMAGalebMuzej suvremene umjetnostiStjepan PezoGaleb dalmatinska trikotaža
Povezano