Fuliranje Jungle novi je zagrebački ljetni festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.07.2020.

0

Fuliranje Jungle

Fuliranje Jungle

Kreativna agencija Kokoš ili jaje dovodi na asfalt raskošnu zelenu oazu za predah od ljetnih visokih celzijusa

Vrućina se otela kontroli i svi su u potrazi za hladovinom, a najbolja i najgušća - prava Iris MBM džungla, čeka posjetitelje na zagrebačkom Strossmayerovom trgu, od 15. do 26. srpnja.
Kreativna agencija Kokoš ili jaje dovodi na asfalt raskošnu zelenu oazu za predah od ljetnih visokih celzijusa. Uz već poznate festivale Fuliranje, Foodballerku i Zagreb Burger Festival ovoga puta predstavljaju najmlađi kreativni projekt - Fuliranje Jungle.
Četiri gastro mušketira: Marko Palfi iz Garden Kitchena by Marko Palfi, Mate Janković, Marin Medak iz RougeMarina i slastičarski mag Robert Hromalić pripremaju pravu gozbicu. Uz sretne okusne pupoljke i vaše će nožice veselo hvatati odlične ritmove & soundove & beatove u izvedbi 11 DJ’eva na čelu s Hrvatskom Funk Delegacijom, Ozrenom Kanceljakom, Ilkom Čulićem i Adriatic Coastingom, a u pripremi je i nekoliko glazbenih iznenađenja.

"Znamo da će rashlađene tekuće kapi biti traženije od zlata pa pripremamo pravu rapsodiju okusa - od Staropramenovog Food Trucka sa Staropramen pivom, Fuliranje Bara s hrvatskim vinima, koktelima, rakijicama i točenim pivom te kreativnih GINgle Bells kombinacija", kažu organizatori.

Za ljude malih nožica pripremaju se kreativne radionice, a odrasli će istraživati nove okuse na promocijama i degustacijama. "Festival će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera", dodaju oprganizatori.

VIŠE O TEMAMAFuliranjeMarko PalfiMate JankovićMarin Medak
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se