FOTO: U Zagrebu održan veliki casting za ATP hostese

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.06.2015.

97

Casting za ATP hostese u Zagrebu

Casting za ATP hostese u Zagrebu

Prvi od dva castinga za izbor hostesa 26. Konzum Croatia Opena Umag održan je u kavani Johann Franck na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

Težak zadatak odabira zaštitnih lica umaškog turnira pripao je stručnom žiriju kojeg su činili Ivan Vukušić, popularni radijski i televizijski voditelj, Tihana Harapin Zalepugin, najpoznatija hrvatska modna agentica, Elio Bašan, međunarodni plesni sudac i član žirija popularnog TV showa "Ples sa zvijezdama", novoizabrana miss Hrvatske Maja Spahija i profesionalni plesač Ištvan Varga, dok je event moderirala Antonija Mandić. Drugi casting održat će se u Umagu, a ukupno će se ove godine na Konzum Croatia Openu Umag okupiti 140 hostesa iz cijele regije.

Interes je i ove godine jako velik te je dosad na natječaj za mjesto ATP hostese pristiglo više od 500 prijava. Kao i dosadašnjih godina, najviše prijava stiže iz Slavonije, Zagreba i Istre, a natječaj je otvoren do 22. lipnja 2015.

Upravo poput prijašnjih godina, interes djevojaka za poziciju ATP hostese je bio izrazito velik, a konkurencija izrazito žestoka. Tome svjedoči činjenica da se u zadnjih desetak godina u ovom idealnom ljetnom poslu okušalo više od tisuću djevojaka. No, hostese nisu samo zaštitna lica turnira. One su i nezamjenjivi dio organizacijskog tima kojega čini 500-tinjak ljudi i imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi – bilo da su vezane uz organizaciju turnira, aktivnosti na ATP stadionu ili kao dio službi u dodatnim sadržajima turnira izvan stadiona.

Celebrity žiri na castingu

Celebrity žiri na castingu

26. izdanje turnira Konzum Croatia Open Umag održava se od 17. do 26. srpnja 2015. godine, a Umag će u tom razdoblju iznova postati središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj i nezaobilazni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.


VIŠE O TEMAMAcastinghosteseJohann FranckCroatia Open Umag
Povezano