FOTO: Tko je sve došao na proslavu 25. rođendana Martimexa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.09.2016.

37

25. godina uspješnog poslovanja u Hrvatskoj, ali i Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Mađarskoj te Makedoniji, Martimex je proslavio svečanom rođendanskom proslavom

Među njima su tako bili brojni Martimexovi bivši i sadašnji zaposlenici, klijenti, partneri, predstavnici medija te poznate osobe. U predivnom ambijentu Muzeja za umjetnost i obrt, brojni uzvanici Martimexa uživali su u večeri koja je posebno naglašavala prijateljstvo i povjerenje prema prvom hrvatskom parfumerijskom lancu.
"Htio bi se prije svega zahvaliti svima vama koji ste se rado odazvali našem pozivu da zajedno proslavimo 25. godišnjicu Martimexa. Mislim da trebamo biti ponosni da smo se uspjeli zadržati na poslovnoj sceni gotovo četvrt stoljeća. Činjenica da smo danas ovdje govori da smo se uspjeli ne samo održati već da imamo tvrtku koja je sposobna i dalje rasti i čvrsto se pozicionirati kao regionali igrač u beauty businessu" – naglasio je Veljko Marton, vlasnik Martimexa.
Martimex je svoj 25. rođendan proslavio u društvu brojnih poznatih dama, svojih vjernih obožavateljica - Ane Gruice, Mile Elegović Balić, Edite Misirić. Antonije Stupar, Vanje Halilović, Matije Vujice, Ane Miščević, Tihane Harapin Zalepugin, Kritine Krepele, Mirne Medaković, Petre Kurtele, Katarine Baban, ali i muških snaga poput Nenada Korkuta, Petra Ćiritovića i Amara Bukvića.

VIŠE O TEMAMAMartimexVanja HalilovićAna GruicaMatija VuicaVeljko MartonMirna MedakovićKatarina BabanEdita MisirićIva ŠulentićIvana Marić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se