FOTO: Oxette privukao brojne domaće ljepotice

Piše: CroModa, Foto: Sarah Dombre
Objavljeno 07.12.2016.

13

Renata Sopek, Petra Kurtela, Sonja Kovač, Tamara Garbajs, Iris Androševoć Pinjuh i Ivana Delač Đolo oduševljene prelijepim grčkim nakitom Oxette

Sinoć je zagrebački shopping centar Avenue Mall blistao posebnim sjajem. Razlog tome nisu bile božićne lampice koje već nekoliko tjedana svjetlucaju i ukrašavaju čitav centar, već svečano otvorenje Oxette trgovine. Jedno od najbrže rastućih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka tako je dobilo svoju drugu lokaciju u Zagrebu, a brojne fashionistice i zaljubljenice u lijepi nakit novu omiljenu shopping destinaciju. Otvorenju su prisustvovale i naše poznate ljepotice poput Renate Sopek, Petre Kurtele, Tamare Garbajs, Sonje Kovač, Iris Androšević Pinjuh, Ivana Delač Đolo, Mie Šlogar, Emine Šokote  koje su među prvima imale priliku isprobati nakit o kojem trenutno svi pričaju.

Oxette je grčki brAnd koji već 18 godina pretvara žene diljem svijeta u grčke boginje ljepote, ponajprije zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu koji predstavlja kombinaciju elegancije, neformalnosti i glamura, što ga čini nosivim u svakoj prigodi, bila ona ležerna dnevna ili pak luksuzna večernja, a namijenjen je ponajprije snažnim, samostalnim i sofisticiranim ženama koje cijene kvalitetu i vole estetiku, prate modu i modne trendove, ali imaju svoj osobni stil kojeg nose na sebi svojstven način – u isto vrijeme senzualan i profinjen.

Blagdani samo što nisu pokucali na vrata, a s njima i darivanje i uveseljavanje najmilijih. Zašto ove godine ispod bora vaša mama, sestra ili pak prijateljica ne bi pronašle prekrasan i unikatan Oxette nakit, bile to profinjene viseće naušnice, ogrlica s upečatljivim privjeskom ili pak slatka narukvica sa zlatnim detaljima. A za ludi novogodišnji party sebi priuštite jedan prelijepi i efektni Oxette komad nakita koji će vas garantirano izdvojiti iz mase i pobrinuti se da najsjajniji mogući način uđete u novu 2017.


VIŠE O TEMAMAOxetteRenata SopekPetra KurtelaSonja KovačTamara GarbajsIris Androševoć PinjuhIvana Delač ĐoloEmina Šokota
Povezano