FOTO: Hrvatski dizajneri slave ženske obline

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.12.2015.

257

Da ženske obline počinju vladati svijetom, čak i onim modnim, dokazuje i Lucija Lugomer, lice (i tijelo) LINK-ovog lookbooka

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, dizajnerski dvojac koji stoji iza popularnog branda LINK, nakon što su kvalitetom i dizajnom osvojili domaće tržište, već duže vrijeme jednako uspješno osvajaju i inozemno. Iako im je pažnja usmjerena na kolekciju AW 2016/2017, koja će biti prezentirana na području Europe, Kanade i Amerike, odlučili su napraviti i svojevrsni hommage svima onima koji ne "zadovoljavaju" nedostižne kriterije koje je do sada nametala modna industrija, a takvih je sve više... Čini se kako ženske obline počinju vladati svijetom, čak i onim modnim.

"Kada se snimaju kampanje s manekenkama, odjeća dobiva konotaciju nenosive i nedostižne, a mi smo htjeli pokazati upravo suprotno. Naša odjeća odlično funkcionira i na plus size modelu.'' – ističu u LINK-u te stoga ne čudi što su, kao zaštitno lice lookbooka, angažirali prekrasnu Luciju Lugomer, prvi hrvatski plus size model i, po nekim izborima, jednu od najljepših Hrvatica. Budući da često ističe kako predvodi ljepotu u svim veličinama, upravo Lucija prezentira osobnost i samopouzdanje koje svaka LINK žena treba imati. Filozofija LINK-a oduvijek se temeljila na modernom, pomaknutom stilu, s dozom osobnog pečata, a ovim plus size modelima Ogi i Zoran još su jednom hrabro i uspješno odskočili od postavljenih standarda.

Model je Lucija Lugomer, a za fotografiju se pobrinuo Hrvoje Zalukar.


VIŠE O TEMAMAHrvoje ZalukarLucija LugomeroblineZoran MrvošOgi Antunac
Povezano