FOTO: Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.04.2014.

81

Sinoć je u novouređenom Replay storeu u City Centeru One Zagreb West održan Urban Surfer Party

Mia Kovačić, Renata Sopek, Daniel Delale, Sandra Vranješ i Mirna Maras

Mia Kovačić, Renata Sopek, Daniel Delale, Sandra Vranješ i Mirna Maras

Brojni fanovi poznatog talijanskog branda imali su priliku nabaviti omiljene komade iz nove Replayeve kolekcije uz nevjerojatnih 30% popusta te okušati sreću u nagradnom natječaju "Re:SURF your style", u kojem je najbolji Replay outfit nagrađen shoppingom u vrijednosti od 3.000 kuna!

Preuređena trgovina u City Centeru One West

Preuređena trgovina u City Centeru One West

Kroz Replayeve novitete okupljene je provela Mia Kovačić, a u aktualnim trendovima popularnog talijanskog branda uživala su brojna poznata lica, među kojima i Daniela Trbović, Renata Sopek, Mirna Maras, Ana Miščević, Edita Misirić, Daniel Delale, Nikša Kušelj,  Jelena Glišić, Aleksandar Šekuljica, Ivan Tandarić, Ines Huskić, Andrea Andrassy te Jelena Denona.

Replayeva kolekcija za proljeće/ljeto 2014. inspirirana je svijetom surfanja u kojem se čini kao da nema pravila i granica te donosi boje koje uspijevaju uhvatiti sve mjene mora i pješčanih tonova, oblike koji se poigravaju laganim volumenima i tople teksture izblijedjele od sunca i soli. Kao kontrast, pojavljuje se mix underground i street stylea, kožni i metalni bajkerski elementi te army look modernih hipija.


VIŠE O TEMAMAReplayDaniela TrbovićRenata SopekMirna MarasAna MiščevićEdita MisirićDaniel DelaleAndrea Andrassy
Povezano