FOTO: Mistična proljetna romantika Diane Viljevac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.03.2016.

0

Dizajnerica Diana Viljevac oduvijek sinonim je za romantične i ženstvene haljine kojima svake sezone udahnjuje novu viziju

Uvijek vjerna svom modnom izričaju, svakom novom kolekcijom Diana Viljevac romantičnost reinterpretira na nov i inovativan način. U novoj kolekciji u tu je romantičnost unijela dozu mističnosti i dramatičnosti, te se inspirirala novim formama i strukturama. Haljine i kombinezoni i dalje vladaju u njenom svijetu, ali nove haljine dobile su pročišćene linije i jednostavnije krojeve, a njihov je izgled dobio novu strožiju formu i novu duljinu.
Koloristički ovaj put dizajnerica ide korak dalje te u svoj dizajn uvodi rapsodiju boja poput žute, crvene, ružičaste i pastelne palete. Prozračnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom fluidnih i podatnih materijala od čipke do mikrofibre koji su idealni za toplije dane.
Kolekciju haljina prati i nedavno predstavljena linija pastelnih torbi u tri veličine: večernja, srednja i velika.

Vizualni za novu kampanju snimljeni su na čarobnim lokacijama Sv. Filipa i Jakova koji su idealno posložili kao mistična kulisa, dok su pješčane plaže i stijene naglasile dramatičnost.

Modeli su Maria Krolo i Lena Došen iz agencije Sonic Models.

VIŠE O TEMAMADiana ViljevacMaria KroloLena DošenSonic Models
Povezano