LP design: Nova kolekcija mlade dizajnerice Petre Lasić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.11.2016.

0

Dizajnerski komadi branda LP design već su oduševili stanovnice Beča, a uskoro će se naći i na hrvatskim policama

Hrvatski modni brend LP design snimio je novu modnu kampanju za aktualnu sezonu jesen/zima 2016/17. Nova kolekcija mlade dizajnerice Petre Lasić odiše elegancijom, odlikuju je topli vuneni materijali i transparentne tkanine, a dizajnerica se i ovoga puta poigrala teksturama materijala, što je postao njezin svojevrstan potpis.

Vunene haljine i suknje u koje su vješto ukomponirani plisirani dijelovi, svakom komadu odjeće daju dinamiku, a naizgled jednostavni crni komadi obogaćeni su nizovima metalnih gumba koji se, različitim vezivanjem, vide ili se gube pod slojevima tkanine. Topli vuneni kaputi, osim što griju i lijepo izgledaju imaju i dvostruku namjenu – skidanjem rukava kaput postaje prsluk. Jesensko-zimskom kolekcijom prevladavaju sivi, zeleni, bordo te nježni puderasti tonovi, a sve je upotpunjeno nakitom od kože u crnoj, crvenoj i bijeloj boji.

Nova kolekcija već je oduševila Bečanke i Bečane gdje je dizajnerica premijerno prikazala svoje prve jesensko-zimske komade na poznatom modnom sajmu Fesch'markt na kojem iz sezone u sezonu kolekcije izlaže 200 internacionalnih dizajnera.

Zaštitno lice LP design kampanje je Antonija Knežević iz agencije Talia Model, za fotografiju je zaslužan Zvonimir Ferina, a make up potpisuje Karla Zavalić.


VIŠE O TEMAMAPetra LasićZvonimir FerinaAntonija KneževićTalia Model
Povezano