eNVy room odradio zbilja posebnu reviju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.11.2020.

0

Foto i video: Karla Jurić i Ive Trojanović

Foto i video: Karla Jurić i Ive Trojanović

Osmišljene do posljednjeg detalja, modne su revije od samih začetaka brenda eNVy room imale posebno mjesto u modnom stvaralaštvu popularnog tandema

Fantastičnim scenografijama i inovativnim konceptima, kreirale su ozračje nezaboravnog modnog spektakla i bivale poligonom za pričanje još neispričanih modnih priča, uvijek zaogrnute velom glamura, ženstvenosti i elegancije.

Niti u ovoj turbulentnoj godini prepunoj prevrata i neizvjesnosti, koja je iz temelja promijenila modu ali i naše živote, eNVy room nije odustao od revije. Blještava svjetla reflektora, dramatičnu scenografiju i žamor publike zamijenila je čudesna šumska pista zavijena u magične boje jeseni, daleko od gradske vreve, u smirujućoj tišini i ljepoti prirode. Po prvi puta, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović svoju su modnu priču ispričali jedinstvenim video showom emitirajući ga publici putem virtualnih kanala.

Video produkciju ispunjenu fenomenalnim kadrovima potpisuju Karla Jurić i Ive Trojanović, a njihov pedantan i slikovit prikaz atmosfere, kolekcije i detalja zorno je predočio kako promijenjene okolnosti ne moraju biti prepreka već, dapače, mogu iznjedriti i mnoge prednosti. Show koji se na ekranima ekskluzivno zavrtio u nedjelju 8. studenog u 20 sati, načinom je prezentacije i ozračjem bio posve drugačiji od uobičajenih spektakala. No, eNVy room je iznova uspio razoružati publiku svojom šarmantnom modnom vizijom i ispričati joj jednu čudesnu modnu bajku koja će se, sasvim sigurno, još dugo pamtiti.

Modeli: Talia model

Modeli: Talia model

Modeli su koračali pistom posutom šumskim lišćem, uokvireni toplim jesenskim nijansama, a kolekcija namijenjena recentnoj hladnoj sezoni, u koloritu jeseni, odisala je prepoznatljivim eNVy rukopisom predstavljajući svojevrsnu nadogradnju prethodne kolekcije. Niti ovoga puta, dvojac nije odstupao od senzualnosti, ženstvenosti i elegancije koje vjerno prate njihove modne priče.

Foto i video: Karla Jurić i Ive Trojanović

Foto i video: Karla Jurić i Ive Trojanović

Kolekcijom iznova dominiraju dobro poznati lajt motivi brenda poput raskošnih volana i ukrasnih nabora, romantične čipke, visokih proreza, naglašenih ramena u stilu osamdesetih godina, zatvorenih ovratnika i ponegdje senzualno otkrivenog dekoltea. No, iako bazirana na prepoznatljivim elementima, kolekcija donosi pregršt inovativnih rješenja kada je riječ o detaljima, krojevima, materijalima te, naposljetku, samom stylingu. Nježna i decentna čipka ovoga je puta tako zabljesnula metalik sjajem prelijevajući se iz očaravajućih zelenih nijansi u bogate tonove vina i bakra, a sada već prepoznatljive svilene haljine otvorenih leđa osvanule su u midi dužini, u razigranim asimetričnim krojevima, s visokim, zatvorenim ovratnicima i naglašenim ramenima.

Lokacija: Wedding Resort Corberon

Lokacija: Wedding Resort Corberon

Delikatna svila u pokretu decentno ocrtava konture tijela akcentirajući željeni dojam ženske senzualnosti i zavodljivosti. Osim haljina, kolekcija se sastoji i od dva chic kombinezona, te dvobojnog svjetlucavog odijela sastavljenog od oversized sakoa i hlača cigarette kroja. Premda namijenjena hladnoj sezoni i s fokusom na jesenski kolorit, kolekcija obiluje floralnim uzorcima, svilena tkanina ima impregnirani otisak reptilove kože, a volani različitih veličina i nabori kreiraju dojam razigranosti. Finale kolekcije rezervirano je za nekoliko dramatičnih večernjih haljina od štrasa, s naglašenim ramenima i začinjenima dubokim prorezima koji oponiraju zatvorenim ovratnicima. Dojam zaokružuju zanimljiva stilska rješenja pa su lookovi upotpunjeni visokim lakiranim rukavicama i čizmama u upečatljivim nijansama, a struk je akcentiran kožnatim vintage eNVy room remenima.Jedinstveni video show koji potpisuju izvrsni Karla Jurić i Ive Trojanović snimljen je u magičnom okruženju Wedding Resorta Corberon, šumskom pistom koračaju modeli agencije Talia Model, make up potpisuje Sanja Agić, a kosu studio Evelin. Snimke dronom djelo su Luke Jazića.


VIŠE O TEMAMAeNVy roomVjeko FranetovićNikica Ivančevićmodne revijeTalia Model
Povezano