FOTO: Laura Loparić je nova Kraljica Zagreba

Piše: CroModa, Foto: Bojan Zibar i Mario Poje
Objavljeno 09.05.2017.

33

Kraljica Zagreba 2017. | Foto: Bojan Zibar i Mario Poje

Kraljica Zagreba 2017. | Foto: Bojan Zibar i Mario Poje

Laura Loparić pobjednica je natjecanja za Kraljicu Zagreba 2017. Titulu prve princeze osvojila je Ana Živković, dok je drugom princezom proglašena Ivana Filić

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski sinoć je vrvjela ljepoticama iz metropole. Na svečanoj manifestaciji održanoj pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića, 14 djevojaka natjecalo se za prestižnu titulu Kraljice Zagreba.

Pobjednica natjecanja Laura Loparić, osim izgledom, svojom zanimljivom osobnošću osvojila je i višečlani žiri, među kojima su bili Ljubo Jurčić, zamjenik pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Tedi Lušetić, kralj hrvatskih vina Juraj Mihaljević, koji je ujedno i vlasnik Iločkih podruma te naša najpoznatija vizažistica Marina Mamić.

Laura Loparić

Laura Loparić

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu prve princeze osvojila je Ana Živković, titula druge princeze pripala je Ivani Filić, za kraljicu fotogeničnosti izabrana je Helena Pribanić, dok je titulu kraljica osobnosti preuzela Doris Arbanas.

Laura Loparić i Milan Bandić

Laura Loparić i Milan Bandić

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: casual izdanju, prelijepim i raskošnim vjenčanicama te u svečanom izdanju. U casual izdanju djevojke su nosile haljine i tunike  dizajnerice Katarine Mamić, za vjenčanice se pobrinuo salon Analuna s poznatim brendovima Ronald Joyce i Victoria Jane, a svečani look su upotpunile raskošne haljine svjetskog brenda Sherri Hill, uz dijamantni nakit brenda EPL Yakutian Diamonds.

Ivana Filić, Laura Loparić i Ana Živković

Ivana Filić, Laura Loparić i Ana Živković

Ovogodišnja Kraljica Zagreba, Laura Loparić, natjecat će se za vodeću titulu Kraljice Hrvatske u hotelu Lone u Rovinju na finalnom izboru jednog od najstarijih izbora ljepote, koji će se održati krajem godine. Sve djevojke koje su propustile priliku prijaviti se na ovaj prestižni izbor ljepote, novu priliku imat će već sljedeće godine, kada će se tradicionalno održati Kraljica Zagreba za 2018. godinu.


VIŠE O TEMAMAizbori ljepoteKraljica ZagrebaLaura LoparićAna ŽivkovićIvana FilićHelena PribanićDoris Arbanas
Povezano