FOTO: Iva Šarić Leko u novoj kampanji Diane Viljevac

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.11.2014.

0

Diana Viljevac donosi kolekciju inspiriranu cvijećem i tajanstvenom ženom iz Arlesa u suradnji sa francuskom kućom L'occitane

U ulozi zaštitnog lica je Iva Šarić Leko koja je pravi primjer ljepote i ženstvenosti kakav Dijanin dizajn i predstavlja.

Haljina je bila i ostala njena vječna inspiracija no ovaj put njene ideje i vizije odvele su je u rajske vrtove cvijeća , mirisa i plesa. Raskošnost i glamur su prisutni u svakom momentu. Upravo inspiraciju za novu kolekciju dizajnerica je pronašla u mističnoj ženi iz Arlesa koja nas svojom pojavom vodi u francusku provansu, u polje cvijeća i prirodu. Senzualnost, ženstvenost, fatalnost i tajanstvenost same povijesti Francuske probudit će u svakoj ženi glamur i ženstvenost koja je u svojoj punoj formi došla do potpunog izražaja upravo u ovoj kolekciji.

Posebnu pažnju dizajnerica je posvetila konstrukciji koja je detaljno osmišljena, te samoj izradi haljina. Čipka, organdi te ručno obrađivane latice i zlatni listići čipke su ručno aplicirani na haljine. Boje koje se prelijevaju čine haljinu mekom i fluidnom dok je igra aplikacija na haljini ugodna oku  te je izričito lagana i nosiva.

Nova kolekcija je dostupna u showroomu na adresi  Gajeva 28 , također imate priliku tokom ove suradnje ostvariti popust od 20% ukoliko kupite pakete u dućanima L'occitane iz nove kolekcije. Akcija traje do  isteka zaliha.

Za fotografiju nove kampanje pobrinuo se Goran Matijašec.


VIŠE O TEMAMAIva Šarić LekoDiana ViljevacGoran Matijašec
Povezano