Food Truck se vraća, klopa i mjuza čekaju vas na Jarunu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.08.2022.

0

Foto: Food Truck Festival

Foto: Food Truck Festival

Food Truck u svom novom izdanju od 25. kolovoza do 11. rujna, uz street food delicije, predstavlja i dosad najjači glazbeni koncertni program

Od 25. kolovoza do 11. rujna 2022. godine na jezeru Jarun vladat će samo sjajni koncerti, ukusna streetfood hrana, šarena pića i "photo zone" koje ći osvajati Instagram – u grad se vraća Food Truck festival!

Čast da otvori prvi hrvatski festival na kotačima u četvrtak 25. kolovoza  pripala je Šajeti, a svi su dobrodošli na otvorenje koje će označiti početak festivala čija će atmosfera i ove godine osvojiti posjetitelje.

Food Truck u svom novom izdanju od 25. kolovoza do 11. rujna predstavlja dosad najjači glazbeni koncertni program s početkom u 20 sati:

25.8. ŠAJETA
26.8. VIVA ELVIS! Swingersi sviraju Kralja - tribute to Elvis Presley
02.9. SCIFIDELITY ORCHESTRA
03.9. LAURAKOJAPJEVA OLIVERA
07.9. TRIBUTE TO MIRO VIDOVIĆ - MORRIS STUDIO ALL STARS LIVE
09.9. DENIS & DENIS
10.9. YOGI LONICH TRIO

Prepoznatljive tematske zone, šarena scenografija i festivalski šušur obilježit će kraj ljeta i povratak u Zagreb. Dobro je poznato da na zagrebačko more, dolazi svatko željan sjajnih koncerata, dobrog druženja, još boljih fotografija i uživanja u iću i piću. A ove godine gastro doživljaj bit će još posebniji uz streetfood delicije i zalogaje sa restorana na kotačima za kojima se uvijek stoji u redu, Food Truck festival ugošćuje INA – Fresh Corner uz vrući roštilj, Fumo Santo riječki kraljevi street food scene, Cromaris sa svježim ribljim specijalitetima, Picnic – trenutno najslasniji street food kamion u Hrvatskoj, Mrav uz posebno spremljene burgere i Dubrava Food Makers kojima će ovo biti premijerno festivalsko predstavljanje. U slatkom korneru za sve sladokusce svoje slastice će posluživati Nadine fritule i palačinke, te Pri Suncu sa zanatskim sladoledima koji će premijerno na Food Truck Ferstivalu predstaviti svoj sladoled na štapiću.

Na ovom omiljenom zagrebačkom festivalu pod novim sloganom #Nekljetotraje uživat će baš svatko, jer nastupi poznatih DJ-a, koncerti, odlična gastronomska ponuda i posebna atmosfera jarunske oaze garantiraju dobar provod.

Sva događanja i koncerti na Food Truck Festivalu besplatni su za posjetitelje, a festival je otvoren za posjetitelje tijekom cijelog tjedna – radnim danima od 16, a vikendom od 12 sati.


VIŠE O TEMAMAFood Truck FestivalJarunstreet food
Povezano