FlixBusom iz Zagreba na Milan Fashion Week? Provjerili smo cijene!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.09.2017.

1

FlixBus

FlixBus

Milano kao jedna od najvećih i najposjećenijih prijestolnica modne industrije u periodu od 20. do 26. 9. postat će "must be" odredište modnih znalaca iz cijelog svijeta

Za sve obožavatelje modnih događanja koji željno iščekuju jedan od četiri najpoznatija svjetska tjedna mode, Milan Fashion Week, FlixBus je omogućio svakodnevne linije prema Milanu iz Zagreba, Varaždina, Pule i Crikvenice.

Milano kao jedna od najvećih i najposjećenijih prijestolnica modne industrije u periodu od 20. do 26. 9. postat će "must be" odredište modnih znalaca iz cijelog svijeta. Tako će svi koji se odluče na putovanje jednim od brojnih FlixBusovih zelenih autobusa moći putovati dnevnim i noćnim linijama iz Pule i Zagreba koji nudi čak desetak svakodnevnih polazaka prema Milanu gdje se mogu birati odredišne stanice kao što su primjerice San Donata Milanese ili Sasto San Giovanni.

"Ono što posebno izdvaja Italiju je široka mreža zelenih međugradskih linija koje povezuju cijelu zemlju omogućujući daljnje planiranje putovanja i svojevrstan 'Tour de Italia'. Početak jeseni kada su vrućine iza nas idealno je vrijeme za uživanje u čarima talijanskih gradova kao što su Genova, Padova, Venecija, Trst, Bologna ili sada aktualni Milano, a zahvaljujući FlixBusu Italija je postala dostupna i iz manjih gradova u Hrvatskoj kao što su primjerice Crikvenica i Varaždin" - izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za tvrtku FlixBus CEE South.

Za one koji žele poputno iskoristiti dan, FlixBus nudi direktne noćne linije iz Zagreba s polaskom u 23:20 pružajući maksimalnu udobnost uz više prostora između sjedala, besplatan Wi-F te utičnice pored sjedala kako bi uvijek bili dostupni.

Iz Zagreba za Milano FlixBus će voziti direktnom linijom 10 puta dnevno (trajanje vožnje - 9:35 h). Cijene se kreću već od 29 eura.


VIŠE O TEMAMAFlixBusPetra MilanovićMilan Fashion Week
Povezano