Filia donosi profinjene komade za ljeto 2023.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.04.2023.

0

Foto: Petra Mikšik

Foto: Petra Mikšik

Novom kolekcijom domaćeg brenda Filia, iza kojeg stoji dizajnerica Anamarija Filipović-Srhoj, dominiraju profinjeni i senzualni odjevni komadi savršeni za poslovne i svečane prigode

Nova kolekcija za proljeće i ljeto dizajnerice Anamarije Filipović- Srhoj povezuje bezvremenski dizajn sa svilenim i transparentnim materijalima koji naglašavaju snagu i putenost ženskog tijela.

"Dizajniramo komade koji su bezvremenski, ženstveni i elegantni te će obogatiti garderobu naših klijentica. Odjevni su to predmeti koje je lako nositi i kombinirati u dnevnim, poslovnim i svečanim kombinacijama te u koje vrijedi uložiti jer neće brzo izaći iz mode. Nova ljetna kolekcija inspirirana je svilom u pokretu, njenom snagom i ljepotom. Upravo taj osjećaj snage i ljepote nastojali smo prenijeti na cijelu kolekciju", kažu iz Filije.

Nova ljetna kolekcija sastoji se od odijela modernog kroja sa pomakom u dizajnu, haljina za posebne prilike te vjenčanica izrađenih od svilenih materijala visoke kvalitete koji naglašavaju žensku siluetu i senzualnost. Posebno se ističu odjevni predmeti od metalizirane i transparentne svile koji tvore atraktivne siluete. Čiste fluidne linije svilenih tkanina, transparentnost tkanina, prorezi, drapiranje, silueta sa naglašenim strukom i ramenima osnovne su smjernice ove ljetne kolekcije. Svilene haljine rezane bias tehnikom zrače nonšalantnom senzualnošću s dozom nostalgije.  

Filia

Filia

"Sve odjevne predmete moguće je personalizirati i prilagoditi našim klijenticama individualnim pristupom, izradom po mjeri te odabirom boje materijala. Svakom odjevnom predmetu posvećujemo veliku pažnju, a prilikom izrade posebno su nam važni detalji kao i odabir vrhunskih prirodnih materijala. Proizvodnja po narudžbi u majstorskim radionicama  omogućuje nam da se svakom odjevnom predmetu u potpunosti posvetimo te da ispunimo očekivanja svih naših klijentica".

Foto: Petra Mikšik

Foto: Petra Mikšik

U modnom editorijalu snimljenom za ovu kolekciju model je Hana Matija (Talia Model), fotografije je snimila Petra Mikšik, šminku i frizuru potpisuje Ivana Lončar.


VIŠE O TEMAMAFiliahrvatska modaAnamarija Filipović Srhoj
Povezano