Femme fatale Nina Badrić u kampanji za luksuzni nakit

Piše: CroModa, Zagreb, Beč
Objavljeno 16.03.2013.

52

U Freywilleu su prezadovoljni suradnjom s Ninom Badrić. Njena fotografija iz kampanje za kolekciju Spirit of Africa obišla je cijeli svijet.

Bečka kompanija Freywille diljem svijeta osvaja umjetničkim ručno izrađenim nakitom od pečenog emajla ukrašenim 18 kt i 24 kt zlatom. Nova Freywilleova kampanja za kolekcije Floral Symphony i Magic Sphinx snimljena je u Zagrebu s Ninom Badrić, a time je ujedno proslavljen i nastavak uspješne suradnje između naše glazbene dive i ovog svjetskog lukuznog branda. 

U kampanjama nas Nina uvijek iznenadi izvanrednom sposobnošću transformacije – od nježne razigrane djevojčice do prave femme fatale

Prilikom prvog predstavljanja svog raskošnog nakita hrvatskom tržišu u rujnu prošle godine, Freywille je angažirao Ninu. Ono što je bilo zamišljeno kao regionalna suradnja, ubrzo je poprimilo svjetske razmjere. Ninina fotografija s kolekcijom Spirit of Africa oduševila je cijeli svijet.

"Suradnja s Ninom Badrić prilikom dolaska na hrvatsko tržište i otvaranja butika u Preradovićevoj 2 u Zagrebu pokazala se odličnom odlukom. Nina je iznimno talentirana glazbenica, a nas je osvojila profesionalnošću, prelijepim licem i zaraznom vedrinom. U kampanjama nas uvijek iznenadi izvanrednom sposobnošću transformacije – od nježne razigrane djevojčice do prave femme fatale", poručili su iz Freywilleovog sjedišta u Beču.

Nova kampanja za dvije kolekcije Floral Symphony i Magic Sphinx snimljena  je u zagrebačkom studiju Katran pod kreativnim vodstvom stilista Petra Trbovića. Floral Symphony nježna je oda veličanstvenoj raskoši prirode. Tri strastvena seta - Impressionist Flowers, Bouquet of Dreams  i First Love posvećena su ljepoti i uzbudljivom osjećaju ljubavi, a kreirana su posebno za  one koji slave život te uživaju u radostima koje ga prate. Kolekcija Magic Sphinx inspirirana je jednim od najstarijih mitoloških bića – Sfingom, koje ima  tijelo lava, orlova krila i glavu žene. Sfinga utjelovljuje harmoniju snage, kreativnosti i mudrosti.

Sve fotografije potpisuje Mare Milin, šminku Saša Joković, a frizuru Mile Santini.


VIŠE O TEMAMANina BadrićFreywilleSaša JokovićnakitPetar Trbovićstudio KatranMare MilinMile Santinizlatni nakit
Povezano