Fashion TV party 22. ožujka u klubu Gallery na Jarunu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.03.2013.

3

Fashion TV party u Galleryju

Fashion TV party u Galleryju

Popularni zagrebački Gallery Club dobio je ulogu domaćina i organizacije znamenitog događaja pod nazivom Fashion TV party

Glamurozni party organizirat će se 22. ožujka. 2013. godine u prostorijama Gallery Cluba na Jarunu, a bit će popraćen kamerama poznate televizijske kuće, Fahion TV-ja.

Fashion TV ugledala je svijetlo dana davne 1997. godine, a u međuvremenu je postala prepoznatljiva po vijestima i reportažama iz svijeta mode, glamura i zvijezda. Jedina televizijska kuća koja 24 sata dnevno prati događaje iz visoke mode i stila, ljepote, novih trendova prikazuje se na 60 satelita, 530 TV platformi i mobitela, a ima i više od 20 milijuna mjesečnih pogleda na YouTubeu.

Događaju će prisustvovati osobe iz javnog života Hrvatske te gosti iz inozemstva. Također, sudionica popularnog partyja bit će i prošlogodišnja Miss Slovenije, Nives Orešnik, kao i  finalistice ovogodišnje slovenskog izbora te još 10 poznatih modela iz našeg zapadnog susjedstva. Cjelokupan događaj popratit će tri poznata modna fotografa, modni agenti iz svijeta, kao i direktorica i prva žena u izbora ljepote u Sloveniji, Jelka Šajn.

"Još jednom vas pozivamo da nam se pridružite Fashion TV Partyju u i rezervirate svoje mjesto u Gallery klubu 22. ožujka ove godine. Veselimo se vašem dolasku, a naša ekipa vam garantira nezaboravan i lud provod u svijetu mode i glamura", poručuju iz Galleryja.


VIŠE O TEMAMAGalleryFashion TVNives OrešnikJelka ŠajnGallery Club
Povezano