Fashion Incubator u subotu slavi 10 godina uspješnog rada

Piše: CroModa, Osijek, Zagreb
Objavljeno 10.11.2014.

0

Fashion Incubator | Arhivska fotografija

Fashion Incubator | Arhivska fotografija

Fashion Incubator, natjecanje za mlade modne dizajneren 15. studenog u Osijeku obilježit će desetu godišnjicu uspješnog rada

Portanova Fashion Incubator, najstarije i najutjecajnije nacionalno natjecanje za mlade modne dizajnere 15. studenog u trgovačkom centru Portanova u Osijeku predstavit će novih pet kolekcija trenutno najboljih neafirmiranih hrvatskih dizajnera.
Jelena Holec, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, Me And The Machine, Anthony Avangard te Anita i Zorica Vlatković nova su imena na sceni koje će na finalnoj večeri Portanova Fashion Incubatora upoznati modna i najšira javnost, a najbolje među njima osvojit će nagradu od 10.000 kuna i pozivnicu za nastup na Cro A Porteru. Bit će to jedinstvena prilika za neke od njih da nastave stopama Juraja Zigmana, Ivana Alduka, Sonje Lamut i drugih danas najuspješnijih dizajnera koji svoje početne korake vežu upravo uz ovaj projekt.


Kao i svih dosadašnjih 14 sezona, producenti Portanova Fashion Incubatora najavljuju inovativna rješenja kada je riječ o oblikovanju scenografije za prezentaciju kolekcija. Ovogodišnji koncept nastavit će se na kampanju EXHIBITION, te će predstavljajući street art lokalnih umjetnika dati hommage novim osječkim kulturnim i urbanim trendovima.

VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorJelena HolecMarko ŠabarićTomislav KliškinićMe And The MachinePortanova Fashion Incubator
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se