Fanovi razgrabili prvih 5.000 ulaznica za Sea Star

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.12.2022.

0

The Prodigy

The Prodigy

Fanovi Sea Stara pokupovali su svih 5.000 prvih ulaznica za jubilarno peto izdanje festivala što umaški događaj trenutno stavlja u top 3 najprodavanija događaja u Hrvatskoj

Dva objavljena headlinera, electro-punk giganti The Prodigy i techno superzvijezda Indira Paganotto, podigli su jaku buru i povukli publiku iz više od 21 zemlje svijeta da požuri i osigura svoje mjesto u laguni Stella Maris 19. i 20. svibnja 2023., na prvom velikom festivalu sezone. Zbog ovakve potražnje, organizatori iz Exita odlučili su da novi kontigent puste po idućoj, promotivnoj cijeni, od svega 259 kn (35 Eur) što je također velikih 40% uštede u odnosu na finalnu cijenu ulaznica! Uz njih, u ponudi su i VIP Gold ulaznice, Kamp i, po prvi put, Onstage Experience VIP, koji daje pristup glavnim pozornicama, a kupiti se mogu na službenim stranicama festivala, na prodajnim mjestima te online u sistemu Entrio.

Program festivala predvode izvođači koji će definitivno označiti 2023. Velikani elektronske glazbe, The Prodigy, u Umag i Hrvatsku dovode najtraženiju turneju godine, a upravo će u laguni Stella Maris biti njihov prvi nastup na otvorenom! Za njih ovo će biti povratak u lagunu, budući da su 2017. izazvali apsolutnu ludnicu na prvom izdanju te Sea Star lansirali kao jedan od vodećih festivala Mediterana.

Njima se pridružila i Indira Paganotto, neustrašiva techno ratnica u strelovitom svjetskom usponu, koja je već stala na pozornice najvećih događaja kao što su Tomorrowland i Awakenings i kojoj će ovo biti premijerni nastup u Umagu.Po reakcijama publike superjaki Sea Star dobio je veliki vjetar u leđa potvrdom da je već 5.000 ljudi potvrdilo svoj dolazak u Umag. Kada se tome zbroje i svi posjetitelji iz cijele regije, ali i nekoliko desetina zemalja svijeta, koji uz kupljenu ulaznicu za EXIT mogu dobiti i onu za Sea Star, može se očekivati rekordan broj posjetitelja koji će upravo iz Istre pokrenuti ljetnju sezonu na cijelom Jadranu, ali i šire kao jedan od prvih velikih open-air festivala u kalendarskoj godini.


VIŠE O TEMAMAThe ProdigySea Star Festivalkoncerti u Hrvatskojglazbeni festivaliIndira Paganotto
Povezano