Fani Čapalija u DeLight komadima za zimske dane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.11.2022.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Glavne zvijezde kolekcije definitivno su raskošni kaputi koji su uz odijela sinonim ovog brenda, čija kvaliteta izrade nikada ne razočara

Zakoračili smo u predblagdansko doba godine, prepuno raznih poslovnih i privatnih događanja. Temperature su sve niže ali to ne znači da je nemoguće izgledati dotjerano. Svima omiljeni odjevni predmet – bezvremenski kaput, i ovih hladnijih mjeseci postaje zvijezda gradskih ulica. Zimska kolekcija domaćeg brenda Deight, prepuna je divnih krojeva i materijala, koji osim što izgledaju besprijekorno, imaju i onu drugu funkciju koja ne smije biti zanemarena, a to je da griju. Upravo tome doprinose pomno birani vrhunski materijali, čija kvaliteta traje godinama.

Grad Trogir, prepun romantičnih kadrova, ovoga je puta bio savršena kulisa, a u glavnoj ulozi se našla prekrasna Fani Čapalija koja nosi titulu jedne od najljepših Hrvatica. "Svaki komad mi daje samopouzdanje i svojevrsnu snagu. Kad nosim neki od komada iz DeLight kolekcije, osjećam se moćno, baš poput zvijezde koja daje svijetlo" – dodaje Fani.

U ovoj zimskoj kolekciji, naglasak je stavljen na kapute, ali svoje mjesto u istoj našlo je i odijelo Ann Marie od vune s metaliziranim nitima te haljine naziva Maxine, koje će se divno uklopiti u ovo blagdansko vrijeme jer su prožete „liquid“ šljokicama u nude i bezvremenskoj crnoj, a klasična Joanne od 100% vune, nepogrešiv je odabir.

DeLight za zimu 2022.

DeLight za zimu 2022.

Glavne zvijezde kolekcije definitivno su raskošni kaputi koji su uz odijela sinonim ovog brenda, čija kvaliteta izrade nikada ne razočara. Kaput Andrej, dolazi u crnoj, bež, boji maline te u karirano crveno, bijelo, crnoj varijanti, a u njegovom sastavu kriju se kašmir, alpaka i ruska vuna. Kaput Angela u popularnom teddy tkanju, dolazi također u crnoj i bež boji i njegov sastav je 100% ruska vuna. U boji fuksije koja ne prolazi nezapaženo, našao se kaput Julia, koji svojim dvorednim kopčanjem vječiti klasik pretvara u još jedan bezvremenski komad, a i svojim sastavom od 50% vune i 50% kašmira, nimalo ne razočarava.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Svakom svojom kampanjom pa tako i odjevnim komadom, DeLight svojim pristupom i kvalitetom izrade, podiže ljestvicu, a upravo to i dokazuje luksuznim tkaninama, finoćom i činjenicom te misao vodiljom kako se odjevni komadi trebaju i mogu prenositi s generacije na generaciju.

DeLIght x Fani Čapalija

DeLIght x Fani Čapalija

"Predivna žena koja ponosno nosi svoje godine, ne skrivajući ništa - zaista je prava DeLight žena. Fani je ovom kampanjom utjelovila upravo ideal DeLight žene - snažne, posebne, ponosne i svjesne sebe. Naši odjevni komadi su puno više od savršeno iskrojenih, vrhunski sašivenih i kvalitetnih odjevnih predmeta, oni su vjetar u leđa ili dodatna snaga koju dajemo svojim klijenticama. Naša odjeća je pravi luksuz koji traje godinama i u kojoj ćete se uvijek osjećati posebno i zapaženo, ali na diskretan i privlačan način" – tvrdi Ivan Friščić, poznati zagrebački dizajner, stilist i vlasnih brenda DeLight.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Za fotografije i postprodukciju zaslužna je Matea Smolčić Senčar, a za kreativno vodstvo Ivona Kuzmanić. Nakit u kampanji potpisuje Jewelry Knot (Grop Gallery), a za make up bila je zadužena Maja Banić. Frizura je rad Karle Vukušić iz Bohemian Tribe Beauty Concept-a.

DeLIght x Fani Čapalija

DeLIght x Fani Čapalija

Svi artikli prikazani u ovoj kampanji mogu se kupiti u DeLight trgovini u Vlaškoj 6 u Zagrebu.


VIŠE O TEMAMADeLight by Ivan FriščićFani ČapalijaIvan Friščićkaputi
Povezano