Evo zašto vrijedi posjetiti Food Truck Festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.08.2022.

0

Food Truck Festival

Food Truck Festival

Sjajno posjećenim koncertima Šajete i Swingersa pod sloganom #Nekljetotraje, u četvrtak 25. kolovoza svečano je otvoreno 6. izdanje Food Truck Festivala na zagrebačkom Jarunu

Da su se Zagrebčani zaželjeli svog omiljenog festivala dokaz tome su  veliki redovi ispred svakog kamiona restorana koji nude najbolje od ulične hrane. Food Truck Festival i u naredna dva tjedna donosi pregršt dobre zabave, slasnih zalogajčića i opuštanje u prirodnoj oazi Jaruna.

Dobra klopa na Food Truck Festivalu

Dobra klopa na Food Truck Festivalu

Ulaz na festival i svi koncerti bit će besplatni za sve posjetitelje, a počinjat će u 20 sati. Za glazbenu animaciju ovog petka zaduženi su „Scifidelity Orchestra“, a u subotu slijedi nastup „Laura koja pjeva Olivera“. „Tribute to Miro Vidović – Morris Studio All Stars Live“ nastupit će u utorak 6. rujna, dok će u petak 9. rujna svoje bezvremenske hitove na pozornici Food Truck Festivala izvoditi grupa „Denis & Denis“.

Osim dobre glazbe, tu su klopa i cuga pa će posjetitelji moći uživati u ribljim delicijama „Cromarisa“, „INA Fresh Corner“ i „Mrav“ pripremat će posebne festivalske burgere, „Dubrava Food Makers“ ponudit će slasne hot dog-ove, a zadarski „Picnic“ zanimljive street food poslastice poput „goveđih obraza“. Ljetnu žeđ posjetitelji mogu ugasiti na mnogobrojnim kamionima od kojih izdvajamo Karlovačko beer bus, Badel prikolicu, Hendricks koktel bar, Kutjevo vinsku zonu, Jamnica i Aperol Spritz kamion.  

Food Truck Festival

Food Truck Festival

Festival će biti otvoren za posjetitelje tijekom cijelog tjedna – radnim danima od 16, a vikendom od 12 sati.


VIŠE O TEMAMAFood Truck FestivalJarunstreet food
Povezano