Evo što vas čeka u novootvorenom Rougemarin Parku

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.06.2024.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Jučer je, četvrti put po redu, na adresi Folnegovića 10, otvoren Rougemarin park, omiljeno mjesto za ljetna druženja na otvorenom, uživanje u novim recepturama signature jela i pića te u novim doživljajima koji garantiraju zabavu za sve uzraste

Lampice, vrtne sjenice i terasaste chill zone osvanule su u novom ruhu, a park je uređen i opremljen brojnim sadržajima za posjetitelje svih uzrasta, kao i za obitelji s djecom.  Ovo je jedini park u koji možete doći na piknik, a ne morate nositi ništa sa sobom jer vas ovdje čeka piknik sve spremno za piknik uz specijalitete chefa Marina Medaka. No, kako ovo nije samo još jedna zelena terasa u gradu, ekipa iz Rougemarin parka pripremila je bogat zabavni program svakog dana pa možete birati između paint&bubbles slikarskih radionica, plesnjaka salse, radionica gin&tonica ili radionica izrade vlastitih signature koktela. Posebna su novost u ponudi parka ovog ljeta, grupne ponude koje se odnose na privatne grupe, ali i poslovna druženja.

Rougemarin park

Rougemarin park

Druženja u Parku su ove godine  osmišljena za zabavu, ali ne samo to. Ako niste nikad bili na pikniku ponedjeljkom, evo prilike jer afterwork počinje uz chill out glazbu i slikarsku radionicu. Užasno popularan program Paint&Bubbles ponedjeljkom će svim posjetiteljima omogućiti slikarsku radionicu pod vodstvom dobro uigrane ekipe iz paint& wine programa tako da upušteno uđete u tjedan i uz čašu pjenušca napravite svoje autorsko umjetničko djelo. Idealan način za opušteni početak tjedna ponedjeljkom i utorkom. Afterwork srijedom, u Rougemarin parku, počinje u 17 sati warm up-om uz DJ-a. Uz gin&tonic uživat će svi koji žele isprobati nove recepture s posebnim tinkturama i začinima koje se mogu miksati po vlastitim željama uz vodstvo iskusnih Rougemarin barmena.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Prepoznatljive ljetne teglice s raznobojnim koktelima, ove će vas godine oduševiti, a saznat ćete i zašto! Za sve ljubitelje koktela, ovo je ljeto obećavajuće jer su u ponudi novi signature kokteli koji iznenađuju sastojcima, okusima, ali i prezentacijom. Mini kokteli u malim teglicama idealni su za sve koji žele uživati u okusima, isprobati više koktela ili, jednostavno, sami se okušati u slaganju vlastitog signature koktela. Ako volite uživati u koktelima, zašto ne biste i vi postali koktel majstor na jedan dan!

Rougemarin park

Rougemarin park

Vikendom je vrijeme za festivalski ugođaj jer petkom u 20:30 sati nastupaju poznati bandovi, a subotom navečer svi plešu salsu uz vodstvo poznatih plesača. Da je ovo najljepši plesni podij u gradu, znaju svi koji su i prošle godine plesali salsu uz zvukove popularnih hitova jer gdje još možete plesati u idiličnom okruženju zelenog parka, a pritom vas u korak prate i s vama plešu naši najpoznatiji plesni instruktori.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Za sve informacije o programu i rezervacijama zapratite službene Instagram stranice Rougemarin Parka jer ljeto u gradu tek počinje, a ako ne još niste odlučili kamo za vikend, vrijeme je za vikend u parku. Radno vrijeme Rougemarin Parka je od ponedjeljka do četvrtka 17:00 – 23:00, petkom 17:00 – 24:00, subotom 10:00 – 24:00 i nedjeljom 10:00 – 23:00 sata.


VIŠE O TEMAMARougemarin Park