Evo koje 'it' nijanse ruževa za usne nosimo ove jeseni

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 28.09.2023.

0

IN nijanse ruževa za jesen 2023.

IN nijanse ruževa za jesen 2023.

Osim modnih, stigli su nam i novi beauty trendovi koji će obilježiti jesen, zato smo istražili kakve ćemo ruževe nositi na usnama ove sezone.

Dok ljeti i u proljeće preferiramo vibrantne i svijetle nijanse, na jesen se naše garderobe, ali i kozmetičke torbice ipak nešto mijenjaju. Poput prirode koja na jesen poprima zagasite, neutralne i zemljane boje, tako se mijenja i naš make-up koji nosimo na licu, od nijansi koje stavljamo na kapke do onih koje mažemo na usne. Upravo su ruževi za usne tema ovoga članka jer nam ove jeseni dolaze u pregršt novih trendovskih nijansi koje će vašem make-upu dati posebno glamurozan izgled.

Ove jeseni preferirat ćemo tamnocrvene nijanse, kao i boje vina te neizostavne nude nijanse. Osim toga, popularni će biti i različiti tonovi smeđe boje, a najvažnije će biti pogoditi onu nijansu koja se najbolje slaže s vašim tenom. Mi smo u nastavku izdvojili pet prijedloga odličnih ruževa kakve ćemo nositi ove jeseni, a vama preostaje samo isprobati ih i pronaći onaj kao stvoren za sebe. U svakom slučaju, svi će vas oduševiti svojom postojanošću i idržljivošću.

1. L’Oréal - Color Riche Matte; Mon Jules


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


2. Nyx - Suede Matte Lipstick; Girl, Bye


Foto: Nyx

Foto: Nyx


3. Rimmel - Lasting Finish Nude By Kate; nijansa 48


Foto: Rimmel

Foto: Rimmel


4. Max Factor - Colour Elixir; Chilli


Foto: Max Factor

Foto: Max Factor


5. Revolution - Baby Lipstick; Believe


Foto: Revolution

Foto: RevolutionVIŠE O TEMAMALorealNyxRimmelMax FactorRevolutionruževiruževi za usne
Povezano