Evo kako pravilno nanijeti eyeliner

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 04.12.2020.

0

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Eyeliner možda ne nanosimo svaki dan, ali ga obožavamo i bez njega ne možemo zamisliti niti jedan malo glamurozniji make-up look

Nanošenje eyelinera za većinu je cura prava noćna mora, vještina koju godinama ne mogu svladati. Ipak, eyeliner čini svaki make-up look glamuroznim i zavodljivim i od njega ne odustajemo. Vrijeme je da se jednom za sva vremena razbije mit o nanošenju eyelinera kao nećem nemogućem.

Eyeliner možda ne nanosimo svaki dan, ali ga obožavamo i bez njega ne možemo zamisliti niti jedan malo glamurozniji make-up look. Pogled s eyelinerom postaje zavodljiv i nema šanse da s dobro nanesenim eyelinerom ne zablistamo. Donosimo vam tutorial koji je pregledan gotovo deset milijuna puta i koji morate pogledati i vi da konačno svladate tehniku nanošenja eyelinera i privučete pažnju svojim sofisticiranom izgledom što je češće moguće.

Denitsa s Youtube kanala Denitslava Makeup pravi je znalac make-up trikova i maherica za make-up tutoriale. Ona je već dugo jedna od naših omiljenih beauty influencerica. Njezinu tehniku oblikovanja obrva obožavamo, a sad je vrijeme za savladati i nanošene eyelinera. Kanal ove ljepotice ima preko dva milijuna pretplatnika, a poznata Bugarka može se pohvaliti i sa više od milijun followera na Instagramu. Njezin tutorial sa superkorisnim savjetima i idejama za jednostavno nanošenje eyelinera broji više od devet milijuna pregleda i svakako će biti koristan  svakoj pripadnici ljepšeg spola. Donosimo vam njezin kratki tutorial u kojem koristi više tehnika i različitih kistića za nanošenje eyelinera kako bi svatko savladao ovaj nimalo lak zadatak. Korak po korak i savršen izgled neće izostati.Pogledajte ovaj superpopularni tutorial u nastavku i jednom za sva vremena svladajte nanošenje eyelinera!


VIŠE O TEMAMAeyelinertutorial
Povezano