Evo kako je bilo na 11. Riječkim stepenicama

Piše: CroModa, Rijeka
Objavljeno 28.08.2017.

3

11. Riječke stepenice, jedno od najvećih modnih događanja u Hrvatskoj, održane su na tradicionalnoj lokaciji, na stepenicama pored Grand hotela Bonavia

Ovo atraktivno modno događanje na kamenim stubama u srcu grada najljepša je i najglamuroznija modna revija na otvorenom na Kvarneru i prava turistička atrakcija.
Modna rapsodija odvijala se pred brojnom publikom, vidjeli smo čak 15 modnih revija u jedinstvenom ambijentu u centru grada u programu koji je trajao sat i pol.
Kolekcije za sezonu jesen/zima 2017/2018. predstavili su Vesna Sposa, Di Caprio by Varteks, Boutique Rival, Jeordie's, Biba vjenčanice, La Tramp, Ghetaldus Rijeka, Showroom Antonela, My happy skirt, Adriana Rajčić design, Wedding City, Temaku, Eni Surijan, Hero4Heroes, a prilika je dana i mladim dizajnerima te učenicima Srednje trgovačke i tekstilne škole iz Rijeke. Osim trendova u odjeći, na revijama su predstavljeni i noviteti iz svijeta frizura od strane stilista Perman Experience te Paole Peček, Ive Peradenić i Patrizie Jaklin.

Revije su, između ostalih, nosile Vedrana Linardić, Natalija Prica, Ivana Paris te Barbara Filipović, Radovan Stošić...

VIŠE O TEMAMARiječke stepenice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se