Evo kako Hana nosi trend koji će harati sve do proljeća 2019.

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.12.2018.

12

Hana Hadžiavdagić | Foto: Instagram (@hanahadziavdagic)

Hana Hadžiavdagić | Foto: Instagram (@hanahadziavdagic)

Crna ove sezone ima nekoliko dobrih alternativa, već nakon novogodišnjeg ludila kreće modni 'detoks' u režiji zelene. Hana nam je pokazala kako je nositi od glave do pete.

"Subota na adventu uz toliko divnih zagrljaja i lijepih riječi...sretna sam i zahvalna na još jednom ružičastom danu", napisala je uvijek dobro raspoložena Hana Hadžiavdagić u opisu jednog od najboljih stylinga dana na hrvatskom djeliću Instagrama. Popularna influenserica složila je savršen dnevni zimski styling, a prezentirala ga je u bajkovitoj predblagdanskoj atmosferi hrvatske prijestolnice.
I dok većina priprema svoje glamurozne crne, crvene, srebrne i zlatne blagdanske i novogodišnje stylinge, Hana se odlučila za nepogrešivu, efektnu i toplu dnevnu kombinaciju u nekoliko nijansi zelene, jedne od boja koje će obilježiti ovu zimu. Vjerojatno najbolji dio stylinga su trendovske crne gležnjače u paketu s tamnozelenim trapericama, koje su odlična ideja za ostatak prosinca i siječanj, idealna alternativa klasičnom plavom denimu.


Što vi kažete na Hanin adventski zeleni styling, pogodak ili promašaj?

VIŠE O TEMAMAzelena bojaHana Hadžiavdagićinfluenserice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se