Evo kako do luksuzno zaglađene i sjajne kose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.10.2013.

110

Supreme Keratin

Supreme Keratin

Vrijeme neposlušne i neukrotive kose sada je gotovo, kao i frustracije svih žena zbog loših, dosadnih i jednoličnih frizura, poručuju iz Schwarzkopfa

Supreme Keratin, prvi sistem zaglađivanja kose od Schwarzkopf Professionala, transformira kosu u dugotrajno glamurozno savršenstvo, donosi rješenje za sve ovisnike o ljepoti koji sanjaju o luksuzno zaglađenoj i sjajnoj kosi – i jednostavnom stiliziranju. Raščupana, neuredna ili frizzy kosa, neželjene kovrče ili neuredni valovi pretvaraju se u prekrasno mekanu, poslušnu, zaglađenu i sjajnu kosu koju je vrlo jednostavno stilizirati, svaki dan. Upotpunjen s inovativnim režimom kućne njege, Supreme Keratin daje glamurozne, dugotrajne rezultate do 12 tjedana koji su još bolji uz ponovljenu upotrebu.
Usluga Supreme Keratinom dostupna je od listopada 2013. u partnerskim salonima Schwarzkopf Professionala.
Frizeri su itekako upoznati s izazovima u kojima se žene svakodnevno suočavaju stilizirajući kosu. 89% žena tvrdi da ima problema s frizzom, oštećenom kosom, valovima, kovrčama ili s grubom i neposlušnom kosom, istim dosadnim izgledom kojeg je nemoguće stilizirati. Sve te žene imaju jednu zajedničku želju: glamurozna, prekrasno zaglađena kosa.

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional

U listopadu 2013. ovaj san konačno može postati stvarnost: uz Supreme Keratin, žene će iskusiti zaglađeno, glamurozno savršenstvo u svom salonu. Prikladan je za sve tipove kose: kovrčavu, tanku, beživotnu, kosu s neurednim valovima, grubu bez volumena ili frizzy kosu. Supreme Keratin je salonska usluga u četiri koraka koja daje dugoročno zaglađenu kosu, smanjuje frizz, skraćuje vrijeme stiliziranja i povećava kreativnost omogućavajući stiliziranje poslušne kose na bezbroj različitih načina.

Bolja zaglađenost za sve tipove kose

Supreme Keratin potpuno je drugačija usluga od dosadašnjih usluge klasičnog trajnog ravnanja kose – skupe usluge koje trajno i bezlično ravnaju kosu. Upravo suprotno: nakon usluge Supreme Keratinom možete imati zaglađenu, valovitu ili kovrčavu kosu; nema ograničenja Vašoj mašti. Najbolja stvar kod Supreme Keratina: prikladan je za sve tipove kose – kako za prirodnu tako i za kemijski tretiranu kosu. Vaša kosa može se neposredno nakon tretmana bojati.

Nakon nekoliko nanošenja Supreme Keratina vidljivo je poboljšanje kvalitete kose, hvale se iz Schwarzkopfa.

VIŠE O TEMAMASchwarzkopf Professionalnjega kosezaglađivanje koseSupreme Keratinravnjanje kose
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se