Evo kako do čvrstih i vitkih nogu u samo 10 minuta dnevno

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 08.02.2022.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Izdvojili smo kratak fitness video koji će vam pomoći da učvrstite svoje noge i bedra u samo 10 minuta tjelovježbe dnevno.

Malo nam je vremena preostalo do prvih proljetnih dana u kojima ćemo uskočiti u one prozračne i lagane odjevne predmete poput romantičnih haljina i suknji u kojima će posebno do izražaja doći naše noge. Uz trbuh i stražnjicu, upravo su noge i bedra dijelovi tijela koji mnogim ženama zadaju probleme jer se na njima vrlo lako nakupljaju masnoće. Srećom, tom problemu je vrlo lako doskočiti, uz samo malo volje i truda.

Uz genetiku i građu, neželjeni izgled i višak kilograma uglavnom su uzrokovani lošom prehranom i nedostatkom tjelovježbe. Iako je kardio najbolji način za gubljenje kilograma, kako bismo učvrstili noge, potrebno je izvoditi vježbe specifične za baš to područje. U nastavku smo izdvojili kratak fitness video koji će vas naučiti izvoditi najbolje vježbe za noge i bedra i uz koji ćete vrlo brzo i lako stići do željenih rezultata.Za izvođenje ovih vježbi ne treba vam nikakva dodatna oprema, osim volje i truda teupornosti. Počnite vježbati već danas i pripremite svoje tijelo za proljeće i ljeto koji nam stižu.


VIŠE O TEMAMAvježbetjelovježbafitnessvježbe za nogeyoutube
Povezano