Pronašli smo sportske tenisice po neodoljivim cijenama

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 14.04.2023.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

U nastavku pogledajte najbolji izbor tenisica za trčanje, za vježbanje u teretani, ili za brzo hodanje koje smo pronašli u proljetnoj ponudi Planet obuće

Mjesec travanj predstavlja idealno vrijeme za povratak u formu i za ponovno punjenje baterija kroz šetnje, izlete, boravak u prirodi i rekreativno bavljenje sportskom aktivnošću. Već i pola sata šetnje dnevno pospješuje naš metabolizam, ubrzava krvotok i podiže razinu endorfina, odgovornih za osjećaj zadovoljstva.

Bilo da želite izgubiti višak kilograma ili ojačati tijelo kroz vježbu, održavati već postignuti nivo kondicije ili jednostavno uživati u rekreativnom kretanju, vrlo je bitno odabrati adekvatnu obuću i odjeću koja će nas podržati na putu i pomoći nam da što efektnije ostvarimo svoj cilj. U nastavku pogledajte najbolji izbor tenisica za trčanje, za vježbanje u teretani, ili za brzo hodanje.
Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Fitness / teretana

Kod odabira tenisica za vježbanje u teretani bitno je obratiti pažnju na čvrste potplate koje mogu podnijeti opterečenja od utega i pružiti siguran oslonac prilikom vježbanja sa spravama. Vezice moraju biti čvrsto stegnute, a vanjski materijal mora disati kroz mrežastu tkaninu i stalno osiguravati svježinu i dotok zraka. Prednja kapica na tenisici mora biti pojačana i očvrsnuta dodatnim materijalom kako bi amortizirala udarce i pristisak stopala. Na webshopu Planet obuća potražite vrhunske sportske tenisice brandova Elviton, Joma, Lumberjack i Navigare.

Planet obuća

Planet obuća


Trčanje / brzo hodanje / šetnja

Kod odabira tenisica za trčanje ili šetnju najvažniji element svakako su aerodinamične potplate koje moraju balansirati između udobnosti i fleksibilnosti, a istovremeno biti stabilne i sigurne za sve vanjske površine poput zemlje, trave, kamenja. Prozračno gornjište treba prijanjati uz stopalo stegnuto vezicama ili elastičnim trakicama kako nam tenisica ne bi  „plesala“ prilikom trčanja. Na tržištu postoji nekoliko vrsta tenisica za trčanje, ovisno o površini na kojoj se trči ili hoda, kao i o različitoj jačini nagaza kod ljudi.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Sve modele tenisica možete pronaći u prodavaonicama i u webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAtenisicesportske tenisiceženske tenisicePlanet obućatenisice za fitnesstenisice za teretanuElvitonJomaLumberjackNavigare
Povezano