Etna Maar x Avon: Kozmetičko-modna suradnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.11.2014.

0

Domaća dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik povezala je dizajn svog Etna Maara s novim Avonovim mirisom Ambre EdP by Christian Lacroix

Sraz dva dizajnerska imena najbolje opisuje sama Andrijana Subotić Pjajčik: "Avon i Etna Maar kao brandovi podržavaju osobno ostvarenje svake žene. Naša je želja odjećom iz svoje modne ordinacije istaknuti ljepotu magme, onoga tko ju nosi, baš kao što to i Avon čini svojom kozmetikom. Miris Christian Lacroix Ambre izvrsno se nadopunjuje s malim crnim haljinama iz naše najnovije kolekcije 'The One'. Ovdje imamo spoj suprotnosti – s jedne strane haljine jednostavnih linija koje posebnim čine neočekivani avangardni detalji, a s druge strane raskošan i dekadentan Ambre."

 
Dizajnerske su suradnje u Avonu prepoznate kao dodana vrijednost jer, uz naravno miris kao esenciju parfema, i izgled tj. dizajn bočice i pakiranja ono je što privlači korisnika. "Etna Maar svoje modele savršeno 'upakirava' u prepoznatljivu a opet neočekivanu kolekciju, od jednostavnih crnih haljina, preko inspiracije Matrix motivima i teksta u printu, pa do predivnih pletiva i kaputa po kojima je posebno prepoznatljiva. I Christian Lacroix stvorio je ime na igri s printevima, bojama i avangardom, te smo tu svakako vidjeli neodoljivu poveznicu između ova 2 dizajnesrka imena. Žuta boja jantara i elegancija bočice i samog mirisa svakoj će ljubiteljici Etna Maar modela još više približiti priču koju dizajnerica govori kroz svoju kolekciju 'The One' – naglasila je Lucija Josipović, Voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

VIŠE O TEMAMAAndrijana Subotić PjajčikEtna MaarChristian Lacroix AmbreLucija Josipović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se