Essence: Pastelne boje za proljeće 2014.

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 10.02.2014.

485

Essence za proljeće 2014.

Essence za proljeće 2014.

Tipične proljetne nijanse i lagane teksture glavna su obilježja ove kolekcije

Svoju proljetnu kolekciju dekorativne kozmetike Essence je - sasvim prigodno - nazvao Bloom Me Up!.  Zaista, svaki proizvod kao da odiše proljećem. Tipične proljetne nijanse i lagane teksture glavna su obilježja ove kolekcije, a pastelne boje, kao što su bež, ružičasta, boja breskve, lavande te svijetlozelena, boje su koje su u novoj sezoni bile inspiriracija Essenceovim kreatorima.

Kolekciju čine sjenila sa sjajnim odsjajem u tri proljetne nijanse  - 01 Bloomylicious (bež), 02 Rose It Up! (roza) te 03 Blow My Mint (nijansa mente). Tu je i sjajni, postojani ruž izdan u dvije nijanse, ružičastoj 01 Rose it up! te breskvastoj 02 Chaising Lacy.

Rumenila u sticku jednostavna su i praktična za nanošenje, stoga kolekcija donosi dvije nijanse, 01 Chaising Lacy te 02 Blooming Tender, a kolekciji pripada i shimmer puder svijetlobež nijanse (01 Rose it Up!)

Dio ove kolekcije čine i lakovi za nokte svježih nijansi s različitim završnim sjajem - bisernim ili sjajnim. U prodaji će se naći sljedeće 4 nijanse:

01 Blow my Mint
02 Lovely Lavender
03 Blooming Tender
04 Chaising Lacy

Novi proizvodi bit će dostupni od ožujka ove godine.


VIŠE O TEMAMAEssencerumenilosjajilo za usneruž za usnesjenilo za oči
Povezano