Erna Žganjar: Ja sam kombinacija rock and rolla i ženstvene elegancije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.12.2017.

2

Erna Žganjar

Erna Žganjar

O novogodišnjim odlukama, modnoj inspiraciji, poželjnim i nepoželjnim komadima i omiljenim hrvatskim dizajnerskim brendovima razgovarali smo s Ernom Žganjar

O novogodišnjim fashion odlukama pričali smo s Ernom Žganjar, voditeljicom marketinga najvećeg shopping centra - Westgate Shopping Cityja već gotovo sedam godina, a koja sve više plijeni pažnju javnosti. Erna je odgovorna za marketinšku strategiju i budžet, voli svoj posao, puna je energije, raduje se svakom danu i izazovu.

Ispirativna je i zahtjevna u poslu, privatno obožava putovati, čitati i aktivna je u pomoći životinjama. Voli provoditi vrijeme s prijateljima, ali cijeni i tišinu. No, to nije sve!

CroModa: Koja modna pravila slijediš?


Erna Žganjer:
S godinama sam pronašla svoj stil; ja sam kombinacija rock and rolla i ženstvene elegancije. Što sam starija, to mi je bitnije da svi komadi budu odlično krojeni, a materijali kvalitetni i udobni. Zahvalna sam na svojoj visini i vitkosti jer zaista mogu puno toga nositi a da izgleda dobro.

Kako želiš izgledati u 2018. godini?

Erna voli kreacije domaćih brendova kao što su BiteMyStyle i A'marie

Erna voli kreacije domaćih brendova kao što su BiteMyStyle i A'marie

– I iduće godine ću njegovati svoj dosadašnji stil. Jedino razmišljam o kraćenju kose.

Koje su tvoje novogodišnje fashion odluke?


Kako se zaista trudim živjeti u trenutku nemam tih klasičnih odluka tako da ću nastaviti kao do sada a vjerujem da ću na putovanjima upecati pokoji jedinstveni odjevni predmet. Naravno, tu su i moji omiljeni hrvatski dizajneri poput Bellezze, BiteMyStylea i A'marie, koji će zasigurno i u 2018. godini kreirati divne stvari.

Što si jako želiš u ormaru?  

– Želim torbe od Stelle McCartney.

U čemu nikad ne bi izašla van?

Erna Žganjar

Erna Žganjar

– Vegan sam i ne nosim krzno ni kožu.

Streetstyle ili dizajneri?

– Oboje.

Modna inspiracija: sjever, jug, istok ili zapad?

– Definitivno sjever zbog minimalizma, čistih linija, ženstvenog stila, jednostavnih a efektnih krojeva s pomaknutim detaljima i materijalima.


VIŠE O TEMAMAErna ŽganjarWestgate Shopping City
Povezano