Engleski DJ Riva Starr prvi headliner Defecteda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.02.2024.

0

Foto: Defected

Foto: Defected

Engleski DJ Riva Starr prva je poznata zvijezda koja će nastupiti na Defected Zagreb u utorak, 30. travnja u Boćarskom domu

Prava glazbena bomba dolazi iz Defecteda. Engleski DJ Riva Starr prva je poznata zvijezda koja će nastupiti na Defected Zagreb u utorak, 30. travnja u Boćarskom domu. Ovog osebujnog glazbenika publika je redovito slušala i gledala na Glastonbury festival, kao i na Creamfieldsu i Tomorrowlandu. Izvrsna je ovo najava za događaj koji se mjesecima već željno iščekuje.

Dosad je dolazak u Zagreb potvrdilo više tisuću gostiju iz cijele Europe. Ulaznice za Defected Zagreb u prodaji su u sustavu Entrio.hr.

Riva Starr, Stefano Miele dolazi iz istočnog Londona. Nadaleko je cijenjen DJ, producent i vlasnik Snatcha! Recordsa i Brock Wilda. Surađivao je s brojnim svjetskim zvijezdama i glazbenicima, a svakako je Jamiroquai visoko na ljestvici izvrsnih suradnji. Ima nezasitan glazbeni apetit, a izdaje za brojne poznate brendove underground glazbe.

Zagreb je jedini grad u svijetu, pored Ibize, koji je u nepunih godinu dana domaćin trećem Defected Zagreb glazbenom spektaklu, koji uz Defected organiziraju i ekipa iz brendova The Garden i Dobar House. Defected Zagreb će se održati u Boćarskom domu, večer uoči praznika rada, a sudeći po onom održanom u studenom prošle godine, za ovaj će se događaj tražiti karta više.


VIŠE O TEMAMADefected ZagrebBoćarski domkoncerti u ZagrebuDJ Riva Starr
Povezano