Elle slavi 20 godina jedinstvenim modnim događanjem

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.03.2022.

0

Foto: Elle

Foto: Elle

Ekskluzivan Elle Fashion Show kojim Elle slavi 20 godina na hrvatskom tržištu održat će se u četvrtak, 31. ožujka u Digitalnom parku – Playground u Zagrebu

Elle slavi 20 nevjerojatnih godina na hrvatskom tržištu, a tim će povodom okuputi najistaknutija dizajnerska imena na domaćoj sceni. Nositelji titula najboljih dizajnera po odabiru Elle Style Awards koje se dodjeljuju od 2012. sudjelovat će na originalnoj modnoj reviji. Već 20 godina Elle Hrvatska uveseljava sve ljubiteljice i ljubitelje mode, a takav jubilej zaslužuje i posebnu proslavu.

Stoga je deset najboljih domaćih dizajnera po izboru redakcije magazina Elle - Ksenija Vrbanić, Branka Donassy, Zigman, Nataša Mihaljčišin, Tina Ranilović Vrdoljak, Anamarija Brkić, Silvio Vujičić, Loredana Bahorić, Marija Kulušić i Ogi Antunac - izradilo ekskluzivne kreacije za ELLE FASHION SHOW, događaj kojim magazin Elle obilježava početak jubilarne slavljeničke godine.

Ujedno, bit će to i uvertira u slavlje mode koje će kulminirati glamuroznim događajem Elle Style Awards krajem ove godine.

Ekskluzivan Elle Fashion Show održat će se u četvrtak, 31. ožujka u Digitalnom parku – Playground u Zagrebu. Modnom će događanju s omiljenim dizajnerima i njihovim kreacijama prisustvovati i istaknute fashionistice i ljubitelji modne domaće scene.


VIŠE O TEMAMAElle Fashion Showmodne revijeElle
Povezano