Elle Boutique stiže u Zagreb 27. lipnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.06.2020.

0

Elle Boutique

Elle Boutique

Elle Boutique dovodi na zagrebačku subotnju špicu renomirane domaće dizajnere koje će publika moći i upoznati, a kroz gradski žamor, chic i casual okruženje te prigodan glazbeni program 'pretvara' Dežmanov prolaz u modnu meku

Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozamodu Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 27. lipnja, u Dežmanovu ulicu! Modno događanje pod okriljem časopisa Elle okupit će vodeće domaće dizajnere, čije će komade posjetitelji na licu mjesta moći isprobati i nabaviti, i to po promotivnim cijenama. Centar Zagreba tako će ponovno zaživjeti – nakon ne tako lakog perioda koji je iza nas, a ova će modna platforma okupiti domaće dizajnere i pozvati javnost da podrži modu s hrvatskim potpisom
Potpuno drugačije šoping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn i promotivnim cijenama očekuje sve ljubitelje mode. Najpopularniji domaći dizajneri odjeće i acesoiressa - Donassy, A’Marie, Boudoir, Sopar, Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden,  BiteMyStyle, Little Wonder, Nika Tom, Marija Kulušić, Price On Request, Seadro, The All, XD Xenia Design, Lokomotiva by Lana Puljić, Mammii Jewellery, Cherry Dear, Etna Maar, Culture i Lykke - prezentirat će svoje komade svim zainteresiranima te na jedan dan najbolje od hrvatske mode dovesti u centar Zagreba (27. lipnja, 10-21h)
"Hrvatska modna industrija i dizajneri, od kojih su mnogi i nositelji domaćeg obrta, pogođeni su posljedicama lockdowna na globalnom nivou, a usto i poslovanje nekih domaćih dizajnera u prostorima u centru grada narušeno je nakon potresa. Stoga smo ih okupili s ciljem da modu iznesu iz svojih showroomova, ateljea i studija i ponude ju po promotivnim cijenama svim posjetiteljima. No još bitnije, želimo podržati domaće dizajnere i našu modnu industriju kroz platformu Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i 'prakticirati' već danas", poručuju iz časopisa Elle.

Središte Zagreba i Dežmanova ulica ponovno će zaživjeti – nakon ne tako lakog perioda koji je iza nas. Elle Boutique dovodi na zagrebačku subotnju špicu renomirane domaće dizajnere koje će publika moći i upoznati, a kroz gradski žamor, chic i casual okruženje te prigodan glazbeni program 'pretvara' Dežmanov prolaz u modnu meku.

VIŠE O TEMAMAEllehrvatski dizajnerishopping u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se