Ella Dvornik nosi najtraženije čizmice sezone iz Massa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.11.2018.

21

Ella Dvornik u Guess čizmicama iz Massa

Ella Dvornik u Guess čizmicama iz Massa

Ella Dvornik kombinirala je najpopularnije čizme sezone uz jednostavne traperice i vestu te vinatge kaput koji je dobila na poklon

Ellu Dvornik nije potrebno posebno predstavljati, no jedno je sigurno, gdje god se pojavi, plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom i istančanim, originalnim modnim ukusom.
Ovaj put kombinirala je najpopularnije čizme sezone uz jednostavne traperice i vestu te vinatge kaput koji je dobila na poklon.
Čizmice su u Massu dostupne po cijeni od 1.299 kn

Čizmice su u Massu dostupne po cijeni od 1.299 kn

"Jedva sam dočekala jesen i zimu da napokon mogu nositi čizme i gležnjače. Najviše volim nositi čizme s laganom platformom jer su puno stabilnije i toplije za vrijeme mokrih i snježnih dana. Odabirom dobrih i udobnih čizama cijeli outfit dobije drugu dimenziju. Iako svi preferiraju zimi nositi tamne boje, ja volim tu tmurnost razbiti bojama. Nerijetko iz kuće izađem u potpunosti šarena, a u zadnje vrijeme me najviše privlači plava boja. Uz ove gležnjače sam odabrala casual outfit s kaputom iz 80-ih kojeg mi je poklonila Charlesova mama. Odlučila sam se za njega jer me ove gležnjače sa zlatnim dodacima podsjećaju na lude osamdesete. Traperice i vesta su klasičan izbor koji dobro izgleda čak i uz tenisice, ali za malo ozbiljniji efekt ipak bolje pristaju udobne čizmice na petu. Najbitnije od svega, u njima mogu provesti cijeli dan jer su odličnog kalupa i ne stvaraju mi pritisak na stopalo", ispričala nam je Ella, koja je hit čizmice pronašla u Massu.

VIŠE O TEMAMAčizmiceElla DvornikMassGuess
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se