ELFSI spektakularnom revijom otvorili Atelier

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.10.2022.

0

Kroz pastelne boje, ELFSI su prikazali sva lica žene, od razigrane djevojčice do one koja je spremna za šetnju crvenim tepihom

Ovih dana hrvatska metropola ponovno živi u pravom modnom duhu. Platforma Atelier Green Energy zaslužna je za dugoočekivani povratak hrvatskih i regionalnih dizajnera na modne piste, a prvu je večer obilježila samostalna revija proslavljenog tandema Tandarić Šekuljica, poznatijeg pod imenom ELFS.  Spoj mode, glazbe, zabave te više od 400 zaljubljenika u ovakve manifestacije, bili su pravi recept za nezaboravno modno druženje koje će se nastaviti i večeras, u Paviljonu broj 9 na Zagrebačkom Velesajmu, a predstavit će se BiteMyStyle by Zoran Aragović, Jet Lag, Anamarija Asanović i Igor Todorović.

Foto: Goran Čižmešija

Foto: Goran Čižmešija

“Ovo je jedina roza kreacija u našoj novoj kolekciji, a njome smo željeli obilježiti mjesec borbe protiv raka dojke. Što se tiče same revije, odlučili smo se za slojeviti styling, kojim, između ostalog, šaljemo poruku da bi moda trebala biti zabavna i da bismo se svi trebali više igrati. Budite maštoviti, odvažni i zaigrajte se prilikom kombiniranja jer moda je prije svega igra“, - izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Kroz pastelne boje, ELFSI su prikazali sva lica žene, od razigrane djevojčice do one koja je spremna za šetnju crvenim tepihom. Manekenke su bile slojevito stilizirane pa su tako sve prošetale u dolčevitama koje su skrivale kosu, gustim čarapama i sunčanim naočalama.

Foto: Goran Čižmešija

Foto: Goran Čižmešija

Dominantni komadi i ovaj su put bile haljine, koje su različitih dužina, silueta i materijala. Bezvremenski klasični kaputi i jakne različitih boja zaokružile su predstavljenu kolekciju, a dvojac se poigrao i sa pletivima koji asociraju na zimu ali i lamea koji poziva na lude zabave.


VIŠE O TEMAMAhrvatska modamodne revijeELFSAtelier
Povezano