ELFS tenisice stižu u ShoeBeDo, evo kako ih nose poznate Hrvatice!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.09.2016.

232

Renata Sopek u Elfs tenisicama

Renata Sopek u Elfs tenisicama

Kolekcija se sastoji od različitih zabavnih šarenih tenisica sa zvijezdom u glavnoj ulozi, stoga će zasigurno podići svaku modnu kombinaciju

Na svoje police ekskluzivno i jedini u Hrvatskoj ShoeBeDo je uvrstio jedan od naomiljenijih domaćih brendova – ELFS. Njihova nova kolekcija tenisica namijenjena mladima i svima onima koji se tako osjećaju, odiše pravom fashion sportskom elegancijom.
Kolekcija se sastoji od različitih zabavnih šarenih tenisica sa zvijezdom u glavnoj ulozi, stoga će zasigurno podići svaku modnu kombinaciju.
Marijana Batinić

Marijana Batinić

Spoj ova dva hrvatska brenda ne čudi s obzirom na to da su upravo ShoeBeDo dućani sinonim za sve one koji žele biti drugačiji, a opet svoji, što je ujedno i nit vodilja omiljenog dvojca ELFS.

Dokaz tome su i zaštitna lica koja su odabrali za novu kampanju – Renata Sopek, Marijana Batinić i Luka Nižetić, koji sportsku eleganciju predstavljaju na najbolji mogući način.

Luka Nižetić

Luka Nižetić

VIŠE O TEMAMAtenisiceElfsženske tenisiceMarijana BatinićRenata SopekLuka NižetićShoeBeDo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se