ELFS kolekcijom Eden slavi svjetliju budućnost

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.05.2021.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Dizajneri su za ovu sezonu pripremili ženstvenu kolekciju u kojoj dominiraju romantične haljine, damski kompleti, praktične torbice te elegantne sandale i salonke

Nostalgičnim editorijalom, koji nas vizualnim elementima vraća u prošlost, ali istodobno slavi prosperitet i najavljuje novu svjetliju budućnost, najpoznatiji domaći modni dvojac ELFS predstavio je novu kolekciju simboličnog imena – EDEN.
Dizajneri: Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić za Elfs

Dizajneri: Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić za Elfs

Dizajneri su za ovu sezonu pripremili ženstvenu kolekciju u kojoj dominiraju romantične haljine, damski kompleti, praktične torbice te elegantne sandale i salonke.  
Modeli: Ana Laura i Juni za Talia Models

Modeli: Ana Laura i Juni za Talia Models

Nova kolekcija vraća nadu u bolje sutra te predstavlja i svojevrsno buđenje i novi početak, nakon sumornog razdoblja u kojem se svijet našao protekle dvije godine.

Set: Dobar partner

Set: Dobar partner

Upravo zbog toga ELFS slavi popuštanje krize te nas poziva da zakoračimo u sezonu društvenih događanja u ženstvenim kreacijama koje odišu retro elegancijom. Kolekcija EDEN dostupna je ELFS dućanima u Zagrebu, Rijeci, Splitu te putem online shopa.

Frizura: Studio Marcela

Frizura: Studio Marcela

"Inspiraciju za kolekciju pronašli smo u samim tkaninama poput brokata, buklea, čipke, a želja nam je bila izraditi bezvremenske komade koji će se svakoj ženi pokazati kao dobra investicija za više prigoda", ističe Aleksandar Šekuljica iz modnog dvojca ELFS.

Fotografija: Danijel Galić

Fotografija: Danijel Galić

Cvjetni motivi, kao i bogato ukrašene tkanine senzualne kolekcije EDEN izravno pozivaju na prosperitet i bolju budućnost koja je pred nama, a koja kao da govori - vrijeme promjena više se ne čeka, ono je stiglo i sad je pravi trenutak da u njemu uživamo punim plućima!

VIŠE O TEMAMAAleksandar ŠekuljicaELFSIvan Tandarić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se