ELFS aktualnom ljetnom kolekcijom otvara Atelier

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.05.2023.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Treće izdanje modne platforme Atelier kreće 3. svibnja i ugostit će jedan od najcjenjenijih brendova regionalne modne scene - dizajnerski dvojac ELFS

S obzirom na to da je Atelier platforma koja promovira domaće dizajnere, a ELFS je brend koji se već etablirao na domaćoj modnoj sceni svojim izvanrednim dizajnom i visokom kvalitetom svojih kolekcija, njihova prisutnost na ovom događaju predstavlja veliko priznanje i potvrdu obostrane kvalitete rada.

Tandem Šekuljica Tandarić otvorit će treću modnu manifestaciju Atelier svojom aktualnom ljetnom kolekcijom koja će sigurno oduševiti publiku. Nakon toga slijede još tri jednako uzbudljiva modna dana u garaži Z centra gdje će se predstaviti drugi dizajneri i brendovi.

U suradnji s brendom De'Longhi, ELFSI su prije samog događanja snimili ovu najavnu modnu kampanju i izjavili: ‘Najavljujemo da će i ova revija biti još jedan modni događaj za pamćenje u kojem će uživati i najzahtjevniji ljubitelji mode. Modna platforma Atelier još jednom potvrđuje svoj status kao mjesto na kojem se susreću kreativnost i inovativnost u modnom svijetu.'

Elfs stiže na Atelier

Elfs stiže na Atelier

U novoj kolekciji za proljeće/ljeto 2023., ELFS se fokusira na ženstvenost i eleganciju. Kolekcija stvorena je za moderne žene koje žele izgledati elegantno i profinjeno, ali istovremeno i ženstvo. Sastoji se od različitih modela haljina namijenjenih svečanim prigodama i koristi probrane luksuzne materijale kako bi se osigurala upečatljivost i kvaliteta svakog odjevnog predmeta. Prikazuje različite modele haljina, izrađenih od romantičnih čipki, glamuroznih svjetlucavih tkanina i razigranih raskošnih tekstura.

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Ovosezonsku modnu kampanju potpisuje dugogodišnji Elfsov suradnik fotograf Danijel Galić pod čijim je kreativnim vodstvom kampanja i nastala. Model je prekrasna Klara Blažević iz IM Studio Model Agency, a za frizuru se pobrinuo Studio Marcela, dok je šminka djelo Dore Marošević.


VIŠE O TEMAMAElfsDubrovnikhrvatska modaAtelierIvan TandarićAleksandar Šekuljica
Povezano