Ekskluzivne fotke iz Spaladium Arene: Severina je spremna za Split

Piše: CroModa, Split
Objavljeno 14.11.2019.

0

The Magic Tour

The Magic Tour

Spaladium Arena će, sudeći po interesu publike, biti premala za sve one koji žele doživjeti najspektakularnije Severinino izdanje do sada

'The Magic Tour', Severinina dugoočekivana turneja, koja je izazvala velik interes publike i medija, konačno je tu!
Za samo dva dana, pred tisućama obožavatelja, Severina će koncertom u rodnom Splitu započeti svoju četvrtu regionalnu turneju, koja će nadmašiti sve do sada viđeno, a
Severina u Spaladiumu

Severina u Spaladiumu

Spaladium Arena će, sudeći po interesu publike, biti premala za sve one koji žele doživjeti najspektakularnije Severinino izdanje do sada. Svi oni u subotu će uglas pjevati najveće Severinine hitove, među kojima i najnoviji singl ‘Rođeno moje’, koji je u samo deset dana od premijere, dosegao brojku od 5,5 milijuna YouTube pregleda.

Pripreme za splitski koncert

Pripreme za splitski koncert

Uz 100 ljudi uključenih u organizaciju, ono što će se odvijati na pozornici čak 2 i pol' sata, zasigurno podrazumijeva još neviđenu produkciju na ovim prostorima. Najsuvremenija bina svjetskog standarda skriva brojna iznenađenja za publiku, a uz Severinu, na pozornici će biti čak 16 plesača, 15 glazbenika, kao i članovi simfonijskog orkestra. I sve to pod ‘’okriljem’’ čak 150 kvadratnih metara LED ekrana.

Severina na probi u Spaladiumu

Severina na probi u Spaladiumu

Nakon subotnjeg koncerta u Splitu, u kojem se probe odvijaju već od početka tjedna, ova magična noć nastavlja i u ostalim velikim gradovima, poput Beograda 23. studenoga, Zagreba 07. prosinca te Ljubljane 21. prosinca.

The Magic Tour

The Magic Tour

Ulaznice za koncerte u Splitu i Zagrebu su u prodaji putem sustava Eventim.hr, za koncert u Beogradu putem Tickets.rs, a za koncert u Ljubljani putem Eventim.si.

VIŠE O TEMAMASeverinaSpaladium ArenaThe Magic Tour
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se