Editors napadaju Tvornicu: Ženski miljenici uskoro u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.04.2018.

0

Editors | Foto: Rahi Rezvani

Editors | Foto: Rahi Rezvani

Britanska rock petorka Editors objavila je novi album 'Violence' te se vraća u zagrebačku Tvornicu kulture u utorak 17. travnja 2018.

Novi uradak je šesti album Editorsa, a sadrži devet novih pjesama. Editors se na novom materijalu odmiču od svog dark wave rocka, što je i rezultat rada s različitim producentima koji su odveli album u drugačije smjerove.
Sjajan uradak portretira današnju socio-političku sliku svijeta, od “Cold” s kojom Smith progovara o dugom usamljenom životu, preko melankolije sjajne “Hallelujah (So Low)”, moćne “Nothingness”, studije pohlepnosti korporativnog svijeta “Magazine”, tu je i “Belong”, ili prekrasna melodična “No Sound But the Wind.
Dosad su u Zagrebu nastupali 4 puta, posljednji put u prosincu 2015. kad su bez problema rasprodali Tvornicu kulture. Ista situacija se desila i ovaj puta tako da će svi sretnici s kupljenim kartama neosporno moći uživati u nadolazećem spektaklu.

Vidimo se u Tvornici!

VIŠE O TEMAMAEditorsTvornica kulturekoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se