Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić odjevene u NafNaf, Pennyblack i Tosca Blu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 16.03.2009.

0

Ovog proljeća, ali i na premijeri predstave Gola u kavezu, glumice Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić blistat će u novim proljetnim modelima brandova NafNaf, Pennyblack i Tosca Blu. Slobodno popodne, tj. pauzu između dviju probi, iskoristile su za odabir i isprobavanje modela, a usput su sei dobro se zabavile.

Glumice Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić snimljene tijekom odabira toaleta za skoru kazališnu premijeru!

Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić

Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić

Ovog proljeća, ali i na premijeri predstave Gola u kavezu, glumice Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić blistat će u novim  proljetnim modelima brandova NafNaf, Pennyblack  i Tosca Blu. Slobodno popodne, tj. pauzu između dviju probi, iskoristile su za odabir i isprobavanje modela, a usput su sei dobro se zabavile.

Povezivanje mode sa umjetnošću  formalizirano je  suradnjom Lantea grupe i poznatih  hrvatskih glumica  na  predstavi Gola u kavezu,  izrazito ženske, suvremene, ali istovremeno i svevremene tematike.

Glumice koje dočaravaju likove odlične su predstavnice i modne  'publike', kako osobno tako i kroz likove koje igraju. Kombinacija je, dakle, dobitna. 

Ovakvu logičnu i harmoničnu vezu vodećih hrvatskih glumica i vodećeg imena maloprodaje mode u Hrvatskoj svojim proljetnim modnim kreacijama poduprijet će modni brandovi Pennyblack, Toscablu i Naf Naf.

Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić

Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić

NafNaf, poznati je francuski modni brand, utjelovljuje francuski chic na moderan, urban način, idealan za mlade djevojke i poslovne žene; odlika ovogodišnje proljetno/ljetne kolekcije su casual i poslovna odjeća koju čine kostimi, suknje, haljine, kožne jakne, jeans i druge modne kombinacije u širokom rasponu  živih boja i lepršavih materijala. 

Tosca Blu, brand kreiran u Italiji, u Milanu,  prije 10 godina svojom kolekcijom torbi i cipela obraća se širokom segmentu ženske populacija, od teenegera pa sve do već afirmiranih poslovnih žena, a ovosezonsku kolekciju torbi i cipela prati moderan i atraktivan dizajn upotpunjen romantičnim detaljima koji elegantno zaokružuju modni  “look” u kojem  dominiraju boje fuksije, koraljnocrvene, te puder boja primijenjene na cvijetne, piton i kroko uzorke. 

Pennyblack, brand poznate modne obitelji MaxMara poseban je miljenik mnogih žena; jednostavne forme, svježina i ženstvenost osnovne su smjernice kolekcije za proljeće/ljeto 2009. za koju mnogi kažu da se doima poput cvijete na gradskom asfaltu.

Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić

Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić

Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić

Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić

Poveznice: Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Ana Begić, NafNaf, Pennyblack, Tosca Blu, Glumice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se