Dubstep, grime i drum'n'bass u klubu Dva Osam

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.01.2022.

0

Drop u klubu Dva Osam

Drop u klubu Dva Osam

Seasplash Festival u zagrebačkom klubu DVA OSAM predstavlja premijeru filma 'Ina Vanguard Style', a na programu je i novi program pod nazivom 'Drop'

Prva subota u veljači u klubu DVA OSAM rezervirana je za novi program naziva DROP koji će biti posvećen raznim žanrovima bass glazbe (dubstep, grime i drum’n’bass). Iza ovog programa stoji DMT, DJ i promoter iz Zagreba.
Na premijernom izdanju DROP-a natupit će dubstep diva 207 iz Pule, pokretač Grime Croatia projekta Rofellosa iz Zagreba i britanska grime legenda Killa P iz Londona.
Tijekom večeri uslijedit će i premijera aftermoviea 19. Seasplash festivala 2021.

Seasplash festival također predstavlja i zagrebačku premijeru filma "Ina Vanguard Style" - dokumentarca o pionirima britanske dub scene, Iration Steppas.

Projekcije će se održati u nedavno otvorenom klubu DVA OSAM, na Jabukovcu, u srijedu, 2. i četvrtak, 3. veljače, s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je 30 kn, a prije i poslije filma odvijat će se dub slušaona.

VIŠE O TEMAMADva OsamSeasplash Festivalkoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se