Drama, strast, religija: Italija u srcu Dolce & Gabbane!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 23.06.2013.

3

Emocije i temperament juga Italije, čipka i print, primjese religije i ubojiti seksepil Biance Balti i Monice Bellucci... Sve je to samo djelić modne jeseni Dolce & Gabbane!

Iako su u velikim problemima zbog višemilijunske utaje poreza, Domenico Dolce i Stefano Gabbana ljubav prema Italiji nastavljaju iskazivati modom i izvrsnim reklamnim plakatima. Država više voli novac, ali ni ovo nije loša kompenzacija. Prava drama, šarm temperamentnog i pomalo konzervativnog talijanskog juga - tako bi se u najkraćim crtama dala opisati kampanja za jesen/zimu 2013/2014.

U glavnim su ulogama opet bombastične talijanske ljepotice Bianca Balti (29) i 20 godina starija superzvijezda Monica Bellucci. Prekaljenim modelima društvo prave mlada kanadska senzacija Kate King i Rumunjka Andreea Diaconu.

Kampanja pršti emocijama i talijanskom erotikom skrivenom pod uzbudljivom čipkom, printom i primjesama religije jednog od najpoznatijih dvojaca s modnog planeta. za fotografiju se pobrinuo osobno Domenico Dolce, a djelić jesensko-zimske drame možete pogledati u galeriji.


VIŠE O TEMAMADolce & GabbanaAndreea DiaconuDomenico DolceStefano GabbanaBianca BaltiMonica BellucciKate King
Povezano