Donatella Versace: 'Mi nismo fejk brend, naša odjeća podiže samopouzanje'

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 07.12.2018.

2

Donatella Versace na naslovnici magazina Attitude

Donatella Versace na naslovnici magazina Attitude

Donatella Versace osvanula je na naslovnici magatzina Attitude, a u popratnom intervjuu nadahnuto je govorila o slavnoj modnoj kući koja nosi njeno prezime

Talijanska modna dizajnerica i poduzetnica Donatella Versace pokorila je naslovnicu novog, siječanjskog broja magazina Attitude, a njeno je blještavo novogodišnje izdanje ovjekovječio modni fotograf Vijat Mohindra. Predstavljena kao "Kraljica mode", Donatella je zanimljiviji dio ove priče, nimalo ne podcjenjujući vizualni kontekst, svakako ponudila u popratnom intervjuu.
"Versace kao brand nije u strahu od seksualnosti, bez obzira je li ona 'straigth' ili gay, ili pak sve ono što je između ta dva pojma. Ali iznad svega je intelektualan. Versace nije 'fejk' brand, kako god da se promatra. Svi mogu izgledati ljepše i bolje. U tom kontekstu, naša odjeća ljude treba činiti da se osjećaju moćnijima, da se pogledaju u ogledalo i kažu: 'Oh, Bože, sada imam više sigurnosti u sebe'", izjavila je između ostalog Donatella za Attitude.

VIŠE O TEMAMAmodna industrijaVersaceAttitude MagazineDonatellaVijat Mohindra
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se