Domenica lansirala svoju prvu božićnu pjesmu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.12.2020.

0

Foto: Danijel Galić

Foto: Danijel Galić

Kako i priliči božićnoj čaroliji, spot za pjesmu 'Medenjak' snimljen je u 'Čarobnoj kolibi', smještenoj u Gorskom kotaru

"Moja prva blagdanska želja ove godine dogodila se nešto ranije, prije nekoliko mjeseci, kada sam zaželjela božićnu pjesmu..." – riječi su kojima Domenica započinje priču o tome kako je došlo do njezine nove pjesme 'Medenjak', čiji je spot danas premijerno prikazan na njezinom YouTube kanalu...
"Tu želju podijelila sam s mojom Hanom Huljić, koja me nakon samo jedne šetnje nazvala i rekla da već ima pjesmu u glavi... Zajedno s bratom Ivanom Huljićem je napravila tekst, a istu večer smo shvatile da je to TA pjesma. Jedino što nas je mučilo bilo je hoćemo li stići sve realizirati ove godine, odnosno prije ovog Božića, ili ćemo morati sve ostaviti za nagodinu, ali se na kraju sve nekako poklopilo kako treba."
Kako i priliči božićnoj čaroliji, spot za pjesmu 'Medenjak' snimljen je u 'Čarobnoj kolibi', smještenoj u Gorskom kotaru, a za njegovu ekranizaciju zaslužan je Danijel Galić. Spot prikazuje Domenicu u prirodnom i ležernom izdanju, upravo u kakvom je njezina publika najviše i voli gledati."Nadam se da će vam pjesma ugrijati srce jednako kao što je meni, da ćemo ju sljedeće godine pjevati zajedno na svim božićnim koncertima, a da ćemo ovo vrijeme provesti odgovorno uz najbliže!" – izjavila je Domenica.

VIŠE O TEMAMADomenica ŽuvelaBožić 2020
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se