Domenica ima novi spot, pogledajte 'A meni vruće'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.07.2021.

0

Foto: Marin Bubrić

Foto: Marin Bubrić

U novom spotu Domenica je uskočila u plesne cipele i oživjela glamur dvadesetih. Pogledajte i poslušajte singl 'A meni vruće'.

Dva nas dana dijele od finalne večeri 61. Splitskog festivala, a jedna od najočekivanijih izvedbi je pjesma koju će na Prokurativama publici po prvi puta predstaviti Domenica.
Singl "A meni vruće" je, kako kaže, za nju izlet u nešto drugačije od onoga na što je publika navikla - brza, poletna, plesna, pjesma s okusom ljeta.
Stihove i glazbu potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a svoj je plesni potpis dala i Domenica koja je u novom spotu uskočila u plesne cipele i oživjela glamur dvadesetih. Time nas je vratila u dobra stara vremena, kada se sva zabava bezbrižno odvijala u rasplesanim kabaretima.Spot za pjesmu "A meni vruće" je premijerno predstavljen danas, a u rasplesanoj publici se našlo i lice jednog našeg poznatog nogometaša – Antonija Asanovića.

VIŠE O TEMAMADomenica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se